10 січня 2022 09:08
6

В Англії взялися за Віталія Миколенка: головна газета Ліверпуля сказала своє різке слово

Після дебюту у складі Евертона Віталія Миколенка в матчі 1/32 Кубка Англії проти Халл Сіті (3:2), журналіст авторитетного видання Liverpool Echo Адам Джонс спробував по гарячих слідах розібрати гру футболіста збірної України, пише zbirna.com.

"Одним з позитивних моментів матчу для Евертона став дебют новачка. Миколенко опинився в стартовому складі після всього декількох днів тренувань з партнерами. Це була непогана гра футболіста збірної України, незважаючи на те, що він діяв на позиції лівого латераля, а не на більш звичному місці лівого захисника.

Родзинкою його виступу, безумовно, став найважливіший блок м'яча на лінії воріт у першому таймі. Ясно, що йому потрібен час на адаптацію. Він молодий і переїхав в нову країну, новий чемпіонат, нову команду. Бенітес має рацію, що намагається послабити тиск на новачка будь-якими способами. Віталій відіграв 120 хвилин і зробив важливий перший крок до свого, сподіваюся, подальшого розвитку.

Його чекає складний процес притирання і прямо зараз робити будь-які висновки про новачка — не час", — вважає наш колега.

Через годик будет рвать всех как тузик грелку … при условии если останется Рафа или последующий будет доверять
Первые 15 минут видно, что волновался, а потом нормально. Официальный сайт Эвертона написал, что, мол, нервные первые минуты, соперник вначале пытался использовать пространство между Миколой и левым центр. защитником, но потом, прямо так и пишут, Миколенко оставил для соперников там "бесплодную землю". У нас бы сказали, наверное, "выжженую землю". Плюс вынес мяч с линии.

Football Wonderkids
@fbwonderkids пишут:
120 минут
Создано 2 шанса
2 отбора выиграно
4 перехвата
5 выигранных дуэлей
7 возвратов мяча
Победа 3-2
Успокоился после нервного старта.
Агрессивный, трудолюбивый и почти наверняка станет хитом в «Эвертоне».
И где тут резкое слово?
Сховати
Евген, останнім часом заголовків в стилі "жовто преси" побільшало. В поєднанні зі словом "взялисаь", явно автор хотів створити враження, що Віталія нищівно критикують. Ціль зрозуміла - підвищити інтерес і кількість переглядів. Моветон для поівжного ресурсу
Відрізяється від наших експертів:"Шеф, все пропало, це провал"
Віталій, як на мене не виглядав впевнено, але для цього є низка об"єктивних причин.
Якщо ж оцінювати гру по результату, то нормальний в нього старт, не феєричний, але точно ніякий не провальний, він позитивний, і оцінка автора статті це доводить.
Віталію успіхів! Вірю, що все буде добре!
правильно сказано ,буде рвати попу ,щоб стати кращим