3 січня 2022 17:19
4

Сергій ПАЛКІН: "Обговорюємо укладення нового контракту з Соломоном. Він виступає краще за Бога"

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін розповів про бажання продовжити контракт з півзахисником Манором Соломоном і прокоментував інтерес до вінгера "Сассуоло" Жеремі Бога.


"Ми з ним (Соломоном - прим.) обговорюємо укладення нового контракту, буквально тиждень тому говорив з його агентом, так що рухаємося в цьому напрямку. Що стосується Бога, так, він хороший футболіст, і будь-який тренер був би радий бачити такого гравця у себе в команді.


Але якщо сьогодні порівнювати, то Соломон, можливо, показав свій не найкращий сезон-думаю, є об'єктивні причини. Якщо цих гравців порівняти за статистикою, то, як в цьому сезоні, так і в минулому, Соломон показав кращий результат, ніж Бога, до того ж Манор молодше на три роки", – сказав Палкін.


У поточному сезоні у складі "гірників" Соломон провів 26 поєдинків, забивши 4 голи і віддавши 2 асисти.

И всё таки зря,руководство Динамо пренебрежительно относится к израильскому футболу.Там есть и неплохие футболисты и не только Соломон.
Сховати
misha, з чого ти взяв, що "Динамо пренебрежительно относится к израильскому футболу"???
Забавные высказывания. Особенно на фоне информации от Фабрицио Романо, который сообщил, что Шахтер пытался обменять израильтянина на Бога. А после того, как их опрокинули, так Соломон стал лучше и результативней.
Канєшна-канєшна!