25 грудня 2021 12:20
6

Добвик підтвердив інтерес до нього з боку "Динамо" і назвав гравців, які схиляли його до переходу

Форвард Дніпра-1 Артем Довбик розповів про інтерес до нього з боку Динамо.


Чемпіон України влітку виходив на Дніпро-1 з пропозицією по Довбику, але виставлений цінник відлякав Динамо. На сьогоднішній момент керівництво Дніпра-1 визначило ціну на футболіста близько 12-15 мільйонів євро.


"Зі мною виходили на зв'язок через гравців. У збірній більше здружився з динамівцями Циганковим і Тимчиком. Це були розмови між собою, не більше


Потрібно, щоб все збіглося. Я зрозумів для себе, що потрібно йти туди, де тебе хоче головний тренер. Де на тебе розраховують, ставлення до тебе. А якщо дві сторони хочуть, а одна ні - це вже не моя історія", - сказав Довбик в інтерв'ю YouTube-каналу BurBuzz.

Довбик реально хорош в этом сезоне. Подойдет ли он ДинамоК, вопрос? Реально я бы хотел, чтобы он ушел в западный чемпионат какой-то. Платить 10- 15 млн. в Украине, не вариант. Лучше поискать где-нибудь в Сенегале что-нибудь интересное.
Супряга?
лучше за 10-15 там купить, чем этих довбыков, супряг, кулачей... В Динамо они не приживаются.
Сховати
waleo, Кулач - то таке. А чтобы заиграли Супряга и Довбык (Довбык уже заиграл), нужен тренер.
waleo, кого купить? Вот так, чтобы с гарантией. Конкретно только.
Сховати
АЛЕКС, Как говорил известный нам О. Бендер, полную гарантию может дать только страховой полис. А я о вероятности. Вероятности намного больше, что игрок купленный за рубежом больше подойдет Динамо. Почему? Та вот просто, кто не приходил из современного УПЛ - шанс, лавка, аренда и тд