9 грудня 2021 00:32
9

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Молодість і відсутність досвіду у наших захисників не сприяють якісній грі в обороні"

Прес-конференція головного тренера "Динамо" Мірчі Луческу після поразки від "Бенфіки"

- Чи задоволені Ви якістю гри вашої команди і який урок ви отримаєте за підсумками групового етапу Ліги чемпіонів?

- Я задоволений якістю нашої гри в цій найсильнішій групі зі складними суперниками. Але я незадоволений результатами, тому що ми могли набрати більше очок. Однак не варто забувати, що нашим захисникам 19, 20, 21 рік. Молодість і відсутність досвіду не сприяють якісній грі в обороні. Не варто забувати, що майже у всіх матчах ми на рівних грали з грандами нашої групи. Я задоволений якістю гри футболістів і їх зростанням. Але мене турбує, що вони починають грати після того, як зникає тиск після пропущених м'ячів і допущених помилок.

За цілий груповий турнір Динамо забило лише 1 м'яч. Ось де проблема.
Сховати
juice, це одна з проблем. Друга - пропустила 11.
Причина не в молодості,а в старості.В старості футболу який пропагує Луческу і в старості мислення керівництва.Я не вірю в якісь зміни при Суркісі.На жаль.
Насправді Сирота слабоватий поки , як центральний захисник. Чекаєм повернення Бурди і Попова. Хтось з них в парі з Забарним вимальовують хорошу лінію захисту, яка, як на мене не потребує якихось вливань грошових. А от півзахист і напад залишаються найбільш проблемними позиціями
Сховати
Vlados, Мне манера игры Попова не нравится. Эти его резкие выпады в большинстве случаев приводят к нарушениям или же могут трактоваться судьями как намерение играть жестко с возможностью нанесения травмы. Плюс, при резком выбросе, если игрока обыграли, шансов у него вернуться в борьбу нет.
На Сироту вчера и прессинг больше был. Столько раз вытащил, я не согласен. Он намного умнее Попова и в паре с Забарным они норм
Vlados, ни Сирота, ни даже Ван Дейк на пару с Рамосом не смогли бы прочитать "гениальный" пас могильщика Вереса!
Сховати
Santos, )) тут не поспориш
Ми йдемо у правильному напрямку. :)
У "Зеніті" раніше, ніж у Києві, збагнули, що це за напрямок. Тепер могутнє протистояння з "Шахтарем", гідним суперником "Шерифа". Якщо і його продуємо, далі будемо рухатися в цьому напрямку?