8 грудня 2021 12:17
6

Комітет з етики та чесної гри УАФ відреагував на образливий банер фанатів "Шахтаря" на адресу Луческу

У матчі 10-го туру УПЛ між київським «Динамо» і донецьким «Шахтарем», який відбувся третього жовтня, ультрас донецького клубу у своєму секторі вивісили банер, присвячений головному тренеру киян Мірчі Луческу, «Луческу - Іуда Іскаріот»


Як стало відомо Meta-ratings.com.ua, цей момент був відзначений у рапорті делегата матчу Андрія Прохоровича, після чого матеріали були передані у Комітет етики чесної гри Української асоціації футболу, який постановив, що «розміщення банера не відповідає деяким положенням кодексу та етики чесної гри».


Слова банера навмисно були спрямовані і стосуються образи почуттів Мірчі Луческу, який раніше був головним тренером «Шахтаря» (2004-2016). Комітет дійшов висновку, що банер з порівнянням Мірчі Луческу з Іудою Іскаріотом (у християнстві один з дванадцяти апостолів, учнів Ісуса Христа; вважається особою, яка зрадила Ісуса Христа) мав на меті донести думку про те, що Мірча Луческу є зрадником, оскільки він почав працювати на їхнього головного опонента.


Далі комітет етики та чесної гри свої висновки передав до Контрольно-дисциплінарного комітету УАФ, який розгляне матеріали справи та винесе своє рішення з цього питання.

Элементарное простое дело, по которому на протяжении двух недель можно вынести объективное решение. Так нет, специально затягивают как можно дольше в пользу кротов, чтобы дело подзабылось, накал спал и чтобы решение вынесено было в перерыве чемпионата и нет привлекло внимание своей мягкостью к кротам. Да, да, наперед понятно, что отделаются предупреждением!
Непонятно только почему два месяца ждали.
И это после всего что он для них сделал. Да ваш клуб без деда, как работа без обеда. "Шахтер" только из-за Луческу и знали
Сховати
Ivan Zaitsev, не кажучи вже за те, що це не ситуація з Мораєсом ))
Сховати
Я мав на увазі, що не Луческу кинув кротів, а він їм став не потрібен. Це як чоловік розлучився з ружиною, і вона не повинна вже виходити заміж. Абсурд.
"Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ розгляне матеріали справи та винесе своє рішення" - НЕ ВІРЮ У ПОКАРАННЯ ДЛЯ РЖАВИХ! САМІ СЕБЕ НЕ НАКАЖУТЬ!