6 грудня 2021 17:26
8

Артем Шабанов отримав право підписати попередній контракт з іншим клубом

Футболісти мають право підписувати попередній контракт з іншим клубом за півроку до закінчення чинної угоди.


Як стало відомо Meta-ratings.com.ua, у двох захисників першої команди "Динамо" у першій половині наступного року закінчуються контракти. Трудовий договір Артема Шабанова закінчується 31 травня, і він вже зараз має право підписати попередню угоду з іншим клубом. У січні подібну можливість отримає і Микита Бурда, який тільки восени провів перші матчі за юніорську команду "Динамо" після більш ніж річної паузи у зв'язку із серйозною травмою.


Як і Бурда, контракт до 30 червня 2022 року має сенегальський півзахисник "Динамо" U19 Самба Діалло (10 голів у 13 матчах юніорської першості).


29-річний Шабанов у нинішньому сезоні зіграв за "Динамо" 6 матчів у чемпіонаті. Також на його рахунку 1 гра і 1 гол у Кубку України.

скоро выйдет циганик и, думаю, прояснит ситуацию по Диалло))
Почти наверняка Самбу агенты уговорили не подписывать новый контракт с Динамо. Как и следовало ожидать, в Динамо проворонили классного игрока и он уже этой зимой подпишет предварительный контракт с каким-то европейским клубом. И вряд ли кто-то в менеджменте понесет за этот прокол наказание! Главное, чтоб у этого товарисча из менеджмента было динамовское сердце! А остальное неважно!
Обидно, блин!
Но мы уже привыкли к такому в Динамо!
Сховати
Henry, его Васильев на таких условиях и отдавал в Динамо. Что бы засветить в европе и продать в топ лигу
Сховати
tori4, точна інформація?
Сховати
Буковина, из интервью Самбы:
Срок моего контракта с "Динамо"? Он рассчитан на год. В пресс писали про три года, но это неправда. Почему такой короткий срок? Я не знал, что такое Украина и не хотел сильно рисковать. Решил попробовать, а там буду понимать - стоит продлевать соглашение.
Сховати
Иной, дякую, я мав на увазі про Васільєва. Бо звучить так, що шансів у нас катма щоб продовжити його. А дуже б хотілось, видно, що хлопчина має хист.
Сховати
Буковина, у меня про Васильева инфы нет, но то, что сам игрок опасался подписывать длительный контракт - уже говорит, о том, что шансов было мало
Сховати
Иной, погоджусь