3 грудня 2021 22:03
6

"І це з ВАР на матчі!". Артем Франков - про спірне рішення арбітра в матчі "Шахтар" - "Львів"

Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков прокоментував спірні суддівські рішення в матчі "Шахтар" - "Львів" (6:1).


- Що стосується нинішніх подій. Я ні в якому разі не піддаю сумніву закономірність перемоги Шахтаря, але я бачу ні найменшого приводу для першого пенальті - який/і 1:1. Романчук у боротьбі з Мудриком зіграв у м'яч. І це з ВАР на матчі! Нічого не розумію.


Панове, нікому не заборонено мати свою точку зору. Дорівнює як і мені.


П'ятий - без питань, пенальті і червона (не було спроби зіграти в м'яч). Ну а по третьому офсайдну лінію нам так і затиснули?))) - написав Франков у своєму телеграм-каналі.

Надо и имена писать, кто на варе. А этот мозоль будет сегодня у нас главным.
Побачим що буде в Європі?
Кротячі рішала роблять з чесних змагань посміховисько.Кроти,скажіть,ви насправді вважаєте,що всі розумово відсталі і нічого не бачать і не розуміють?Такого ганебного безпредєлу не було навіть на матчі смерті в 1942 році,коли полонені кияни грали з фашистами і навіть тоді гітлерівці судили чесніше,ніж ви кротяри зараз купуєте продажних суддів.Ось чому ви ніхто і звати вас ніяк в Європі,де влітаєте навіть Тирасполю,позорніки!!!Якщо цього недосуддю не відправлять судити якийсь Мухосранськ в любительську лігу з пожиттєвою забороною судити навіть 2-гу лігу,то я скажу,що таких змагань нам у вищій українській лізі не потрібно від слова зовсім.Нехай тепер серун із всім шоблом пенісових розповість,чи це взагалі можна назвати спортивними змаганнями???
кротёр чемпион
Сховати
Повністю згоден. Г...ни є г...ни, ними й залишаються!!!
shikarri, чемпіон з використання суддівства для власних перемог? мабуть що так.. І цей факт принижує усі їх чемпіонські здобутки та й чемпіонат робить показушним, а не справжнім спортивним змаганням..