3 декабря 2021 22:03
6

"И это с ВАР на матче!". Артем Франков - о спорном решении арбитра в матче "Шахтер" - "Львов"

Главный редактор журнала «Футбол» Артем Франков прокомментировал спорные судейские решения в матче «Шахтер» - «Львов» (6:1).


- Что касается нынешних событий. Я ни в коем случае не подвергаю сомнению закономерность победы Шахтера, но я вижу ни малейшего повода для первого пенальти - который/ое 1:1. Романчук в борьбе с Мудриком сыграл в мяч. И это с ВАР на матче! Ничего не понимаю.


Господа, никому не запрещено иметь свою точку зрения. Равно как и мне.


Пятый - без вопросов, пенальти и красная (не было попытки сыграть в мяч). Ну а по третьему офсайдную линию нам так и зажали?))) – написал Франков в своем телеграм-канале.

Надо и имена писать, кто на варе. А этот мозоль будет сегодня у нас главным.
Побачим що буде в Європі?
Кротячі рішала роблять з чесних змагань посміховисько.Кроти,скажіть,ви насправді вважаєте,що всі розумово відсталі і нічого не бачать і не розуміють?Такого ганебного безпредєлу не було навіть на матчі смерті в 1942 році,коли полонені кияни грали з фашистами і навіть тоді гітлерівці судили чесніше,ніж ви кротяри зараз купуєте продажних суддів.Ось чому ви ніхто і звати вас ніяк в Європі,де влітаєте навіть Тирасполю,позорніки!!!Якщо цього недосуддю не відправлять судити якийсь Мухосранськ в любительську лігу з пожиттєвою забороною судити навіть 2-гу лігу,то я скажу,що таких змагань нам у вищій українській лізі не потрібно від слова зовсім.Нехай тепер серун із всім шоблом пенісових розповість,чи це взагалі можна назвати спортивними змаганнями???
кротёр чемпион
Скрыть
Повністю згоден. Г...ни є г...ни, ними й залишаються!!!
shikarri, чемпіон з використання суддівства для власних перемог? мабуть що так.. І цей факт принижує усі їх чемпіонські здобутки та й чемпіонат робить показушним, а не справжнім спортивним змаганням..