23 листопада 2021 21:41
68

"Динамо" - "Баварія" 1:2. Кияни відкривають рахунок забитим м'ячам у поточному розіграші Ліги чемпіонів, але все одно поступаються

"Динамо" - "Баварія" 1:2


"Динамо": 1. Бущан - 94. Кендзьора, 25. Забарний, 34. Сирота, 16. Миколенко - 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 15. Циганков, 14. Де Пена - 73. Шкурін

Запасні: 71. Бойко, 7. Вербич, 8. Шепелєв, 9. Рамірес, 13. Шабанов, 17. Лєднєв, 18. Андрієвський, 19. Гармаш, 20. Караваєв, 22. Вітінью, 28. Кулач, 99. Антюх


"Баварія": 1. Нойєр - 5. Павар, 8. Горецка, 9. Левандовськи, 10. Сане, 11. Коман, 19. Девіс, 21. Ернандес, 23. Куассі, 24. Толіссо, 25. Мюллер
Запасні: 26. Ульрайх, 36. Фрюхтль, 3. О. Річардс, 20. Сарр, 22. Марк Рока, 40. Тілльман


"Динамо" - "Баварія" ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні "Динамо" в 5-му турі групового етапу Ліги чемпіонів чекає зустріч з "Баварією", яка обігарала киян у Мюнхені з рахунком 5:0.

Нагадаємо, що динамівці все ще зберігають шанси на участь у єврокубках навесні, але, скоріше математичні. Для того, щоб вони збільшилися, "біло-синім" потрібно набирати очки в грі з "Баварією".

Трохи полегшити завдання "Динамо" може відсутність у мюнхенців ряду футболістів. Коронавірусом заразилися Кімміх і Зюле, а Гнабрі, Мусіала, Чупо-Мотінг і Кюїзанс знаходяться на карантині через контакт із зараженими.

Додамо, що в своєму останньому матчі "Баварія" з рахунком 1:2 поступилася "Аугсбургу" в Бундеслізі. Кияни ж розім'ялися на "Чорноморці", обігравши одеситів 6:1.

Орієнтовний склад "Динамо":

Бущан - Кендзьора, Забарний, Сирота, Миколенко - Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Циганков, де Пена - Гармаш

Обслуговувати зустріч буде Турецька бригада арбітрів на чолі з Халілом Мелером.

Транслювати гру буде каналу "Megogo". "Динамоманія" проведе текстову онлайн-трансляцію. Початок о 19:45.

Вообще не стыдно за игру, молодцы!
Ну да, засудили нас, это не сюрприз (или судьи все слепые). Зато, как говорится, вернулись домой на щите, не стыдно
Якщо не брати до уваги Гармаша, гра Динамо в ЛЧ в завершальній фазі це просто якесь жалюгідне явище
Вот и всё. К сожалению, у нас уже нет шансов выйти из группы.
Опять всё решило исполнительское мастерство. Реализуй мы хотя бы треть моментов - при определённом везении могли бы даже обыграть не очень мотивированную Баварию.
У нас как всегда сил хватает только на последнею\предпоследнею игру, проиграть но достойно. И уже даже не смешно. это потолок игроков, требовать от них большего увы..
радует что не об_лись от страха заочно, и сразу сыграли достойно.. жаль очки не взяли..
Нормально зіграли, шкода що як завжди нам не хватило "чогось" щоб дома непрограти Баварії.
Дуже достйно, поразка за яку не потрібно виправдовуватися!
Играть достойно с Баварией в атакующий футбол многого стоит. Но если сейчас Бенфика отберет очки у Барсы я на реактивной тяге в космос улечу от горя.