19 листопада 2021 21:24
39

"Чорноморець" - "Динамо" 1:6. Дублі Буяльського і Вітінью, а також дебютний гол Кулача допомагають киянам розгромити одеситів

"Чорноморець" - "Динамо" 1:6


"Чорноморець: 1. Варакута - 22. Скорко, 2. Біловар, 37. Дубко, 27. Кузик - 4. Тлумак, 8. Вачіберадзе, 10. Авагімян, 45. Брагару, 18. Бугай - 19. Ісаєнко
Запасні: 12. Паламарчук, 11. Шторгин, 16. Сухоручко, 91. Михайленко, 14. Кравченко, 17. Білошевський, 23. Долгов, 6. Кадiрi

"Динамо": 1. Бущан - 20. Караваєв, 94. Кендзера, 34. Сирота, 16. Миколенко - 18. Андрієвський, 8. Шепелєв, 29. Буяльський, 15. Циганков, 22. Витинью - 73. Шкурін
Запасні: 71. Бойко, 13. Шабанов, 14. де Пена, 17. Лєднєв, 19. Гармаш, 24. Тимчик, 26. Яцик, 28. Кулач, 99. Антюх


"Чорноморець» - "Динамо" ON-Line


Прев'ю


У першому матчі 15-го туру Прем'єр-ліги у Києві зустрінуться "Динамо" та одеський "Чорноморець", який очолює колишній наставник "Динамо" U-21 Юрій Мороз. Зустріч пройде на клубному стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського.


Спочатку цей поєдинок повинен був відбутися в Одесі, але на прохання "Динамо" був перенесений до Києва. Такий крок дозволить киянам не витрачати час на перельоти, і краще підготуватися до матчу Ліги чемпіонів проти "Баварії".


У минулому турі "Динамо" зазнало першої поразки в сезоні у чемпіонаті, поступившись на своєму полі полтавській "Ворсклі" - 1:2. Цей результат дозволив донецькому "Шахтарю" наздогнати киян у турнірній таблиці - зараз у обох команд по 35 набраних очок.


"Чорноморець" займає 12-ту сходинку в турнірній таблиці. Одесити здобули дві перемоги, п'ять разів зіграли внічию і сім разів поступилися.


Нагадаємо, що тільки цього літа "Чорноморець" повернувся в Прем'єр-лігу після дворічної відсутності, і тут же затіяв велику кадрову перестановку, значно оновивши свій склад якраз за рахунок футболістів "Динамо".


Зараз кольори "Чорноморця" захищають відразу 16 орендованих динамівців: голкіпер Владислав Кучерук, захисники Крістіан Біловар, Денис Кузик, Роман Вантух, Данило Скорко, півзахисники Юрій Тлумак, Ярослав Надольський, Микола Михайленко, Мохаммед Кадірі, Богдан Білошевский, Георгій Цитаішвілі, Євген Смирний, Вадим Мащенко, нападники Данило Сухоручко, Євген Ісаєнко та Владислав Ванат.


Слід зазначити, що буквально днями з'явилася офіційна інформація, що "Динамо" дозволило всім орендованим футболістам зіграти в сьогоднішньому матчі.


І всі вони, крім дискваліфікованого Владислава Ваната, а також Ярослава Надольського, який давно не грає через пошкодження, мають дуже хороші шанси потрапити в заявку на гру.


"Динамо" ж до цієї зустрічі підходить відразу з трьома серйозними кадровими втратами. Команді Мірчі Луческу не допоможуть дискваліфіковані Ілля Забарний, Сергій Сидорчук та Микола Шапаренко. Також слід нагадати, що продовжують відновлюватися після травм Артем Бесєдін, Денис Попов і Владислав Кулач.


Також поки невідомо, чи зможуть взяти участь у поєдинку Владислав Супряга, який останнім часом не грав через пошкодження, і Беньямін Вербич, який отримав травму в матчі за збірну Словенії.


Зате велика ймовірність, що з перших хвилин на полі з'явиться Віталій Миколенко, який нещодавно залікував своє пошкодження.


Орієнтовний склад "Динамо":


Бущан - Тимчик, Кендзера, Сирота, Миколенко - Шепелєв, Андрієвський, Буяльський, Циганков, де Пена - Гармаш


Арбітром сьогоднішнього матчу буде Олександр Шандор. Його асистенти - Олександр Жуков та Віктор Матяш, резервний арбітр - Віталій Романов.


Пряму трансляцію сьогоднішнього матчу, який розпочнеться в 19:30 за київським часом, дивіться на телеканалах "Футбол 1" і "Футбол 2". "Динамоманія" проведе для вас текстовий онлайн поєдинку.


"Чорноморець" - "Динамо" ON-Line

Чорноморець розчарував, якось більшого чекалось від орендованих динамівців, зате статистику пдрівняли трішки..
Вот и Кулач забил
Вкотре другий тайм гірше ніж перший.. поки писав.. Кулач забив )
вот за Кулача очень рад
делают разницу
хто підскаже де Супряга зараз?
Сховати
ben, якщо не помиляюсь, то внього травма
Почему не дали Шкурину пенальти пробить?
Сховати
Vit Fed, Тоже не понимаю. Шкурину это было действительно важно, Цыганков идет на лучшего бомбардира... А бьет Буяльский, который уже забил гол
Сховати
Yuval, Буяла молодой папа, ему и дали пробить, главное атмосфера в команде хорошая, Витя искренне радовался успеху партнера и командой "качали малыша")
разницу подправляют)
Пойду кино посмотрю) тут всё ясно и не на что смотреть
ТАм в ВАРе тормозной жидкости обпились?
Сховати
Ivan Zaitsev, мультики смотрели