17 листопада 2021 08:46
12

Артем ФРАНКОВ: "Чи пора вже перестати розводити збірну України з Росією? Ні в якому разі цього робити не можна"

Головний редактор українського журналу "Футбол" Артем Франков у розмові з "СЕ" відреагував на вихід збірної України в стикові матчі відбіркового турніру чемпіонату світу 2022 року.


Україна обіграла Боснію (2:0), а Франція перемогла Фінляндію (2:0).


"Для збірної України сьогодні склалося все ідеально - сказав Франков кореспонденту "СЕ" Антону Іванову. - Спасибі французам. Без їх перемоги ми б не пройшли далі. Збірна України показала сьогодні не найкращий футбол, але це абсолютно не важливо. Гра забувається, результат залишатися. Я був упевнений сьогодні, що збірна України потрапить в стикові матч. Боснія була без мотивації, це сильно полегшило нам життя".


Збірні Росії та України потрапили в число 12 учасників стикових матчів, але між собою вони точно не зіграють.


"Чи пора вже перестати розводити збірну України з Росією? Ні в якому разі випадку цього робити не можна. Навколо цього матчу буде стільки смороду, буде неймовірна кількість бійок і всього іншого. Цього робити не потрібно, так буде краще для всіх. Обидві збірні за підсумками кваліфікації домоглися стикових матчів. Виходячи з цього, ми робимо висновок, що рівень збірних Росії та України зараз однаковий. На цьому потрібно зупинитися, ніяких очних протистоянь влаштовувати не треба", — заявив Франков.

взял, ватник ебаный, обосрал нас... если наш уровень как у сборки россии, то лучше нам и не рыпаться
Сховати
shikarri, Наш уровень, а именно кто мы а кто они, мы доказали в 1998-1999 году. И нефиг больше поднимать этот вопрос, и что-то кому-то доказывать, как-бы сильно все эти скрытые ватники этого хотели. Мы лучше них!
Для наших клубов и сборной "развод" с РФ это большой минус, так-как наши клубы и сборная значительно сильнее, а развод всегда нас бросает на более сильного соперника.
"Боснія була без мотивації" . Боснія рила землю майже до останньої хвилини.
Без победы Франции как раз быи прошли, если б они вничью сыграли.
А не пора ли вообще забыть про парашу и больше никогда не поднимать этот вопрос? А то периодически всплывают вот такого рода мысли, для привлечения внимания к коментарию своему или "скрытая" глубокая любовь к этой недостране?
Сховати
должно быть похер, на всё что у них происходит. Не заслуживают они внимания, строки текста и т.п.
Сховати
Как говорится- помер Максiм,ну и... з ним!Ferad,
Ferad, не згоден! ворога потрібно знати і вивчати!
Сховати
Шварик, якщо тільки через оптичний приціл
Ferad, потому что многим обидно, что самый слабый из возможных соперников нам не может попасться, и это ж уже не первый раз. Зато Италия спокойно может)))
Сховати
Дід Панас, не трудно с таким мнением согласится. Ну а Португалия или Италия нам "машут", здесь даже ясновидцем не нужно быть :)))