9 листопада 2021 23:47
8

Шанси "Динамо" збільшуються? Два гравці "Баварії" здали позитивні тести на COVID-19, ще чотирьох відправили на карантин

Фото - Depositphotos.com


Федерація футболу Німеччини (DFB) відправила п'ятьох гравців своєї національної збірної на карантин. Сталося це після того, як у одного з них був виявлений позитивний результат на коронавірус.


При цьому прізвище гравця не називалося. Однак Bild вдалося дізнатися, що даним футболістом є захисник "Баварії" Ніклас Зюле.


Незважаючи на те, що тести Джошуа Кімміха, Сержа Гнабрі та Джамала Мусіала негативні, їх помістили на карантин, адже вони безпосередньо контактували з одноклубником.


Як зазначає сайт DFB, всі перераховані вище гравці покинули табір команди і вирушили по домівках.


Олівер Бірхофф, директор національних команд та фкадемії, сказав наступне: "Це дуже гірка новина. Але здоров'я понад усе. Бажаю всім позитивного результату тесту, якнайшвидшого одужання та відсутності симптомів хвороби".


Крім того, у камерунських ЗМІ повідомляють, що на карантин буде поміщений і Ерік Максим Чупо-Мотінг. Він точно пропустить одну гру збірної (проти Малаві), але зможе взяти участь в іншій (з Кот-д'Івуаром) після того, як відбуде карантин, і якщо результат тесту буде негативним.


Всі ці моменти підтвердила і "Баварія" на офіційному сайті.


Але і на цьому ще не все. Той же Bild пише, що 18-річний Торбен Рейн також здав позитивний тест на COVID-19. Саме тому з основою "Баварії" не тренуються молоді гравці з другої команди. На сьогоднішньому тренуванні під керівництвом Юліана Нагельсманна працювало всього чотири польових гравця! Всі інші роз'їхалися по збірних.


Нагадаємо, що саме з мюнхенським клубом "Динамо" зіграє у 5-му турі Ліги чемпіонів 23 листопада. До поєдинку рівно два тижні, тому хтось із зазначених гравців "Баварії" може у підсумку пропустити зустріч. Саме тому чемпіон Німеччини може приїхати до Києва резервним складом, що дасть додатковий шанс "біло-синім".


Раніше повідомлялося, що у Німеччині стверджують, що "Баварія" у Києві розраховуватиме на молодих гравців.


На фото Зюле і Чупо-Мотінг - ФК "Баварія"

Не спасёт нас это....но верим !
Не не …. халявы не будет . Даже не стоит расчитывать
Історія свідчить про те, що коли сильні клуби в 5-6 турах групового турніру привозять у Київ молодь (дублерів), то Динамо ці матчі обов'язково програє. Так було вже не раз і перетворилось у чітку закономірність. Тому це вкрай погана прикмета для Динамо.
"Бажаю всім позитивного результату тесту" - звучить двозначно ))
Сховати
Буковина, дибил?
Сховати
Тарас, позитивнйи результат тесту означає "Початок захворювання, немає достатньої кількості антитіл в крові, слабкий імунітет. " Негативний результат тесту означає "Відсутність вірусу."
То до чого Ваше запитання?
До речі, в рос мові праивльно писати "дЕбил" ("дебильность" - це хвороба)
Гарного вам дня!
Если бы против Динамо вышло тоже только 4 игрока, тогда у нас был бы шанс взять очки
Сховати
alex80, але не факт, що звяли б