9 листопада 2021 13:11
3

Самба Діалло: "Агент говорить мені, що потрібно показати себе на полі, і тоді ми підпишемо контракт з "Барсою" або "Марселем"

Легіонер" Динамо " Самба Діалло розповів про свого агента Вадима Васильєва і свої амбіції.


- Мій агент розповідав мені про Мбаппе. Він знайшов його, дуже в нього повірив і забрав в "Монако". Потім продав його в ПСЖ. Те, що зараз про нього знають у всьому світі, частково заслуга мого агента. Він каже мені, щоб я показав себе на полі і все буде. Агент дружить з президентом "Барселони" Лапортою і добре знає президента"Марселя". Він каже, що мені потрібно добре показати себе на полі, і ми підпишемо контракт з одним з цих клубів.

Термін мого контракту з "Динамо"? Він розрахований на рік. У прес писали про три роки, але це неправда. Чому такий короткий термін? Я не знав, що таке Україна і не хотів сильно ризикувати. Вирішив спробувати, а там буду розуміти-варто продовжувати угоду.

"Манчестер Сіті" цікавиться мною? Я не знаю, чи була пропозиція від цього клубу. Я точно його не отримував. Тільки чув, що про це говорять хлопці з молодіжки. З агентом я про це не говорив. Хотів би я грати в "Манчестер Сіті"? Звичайно, якщо буде можливість, то поїду в Манчестер. У мене така психологія, що коли я тільки починав грати, то знав: який би клуб не запропонував би мені контракт - я туди піду і буду грати. Буду показувати себе на 100%. Якщо говорять про "МанСіті", значить, я заслужив там бути.

В принципе, хорошая работа агента, парня засветили в юношеской Лиге чемпионов на фоне Барсы и Баварии, провели годовую акклиматизацию в Европе, посмотрели на молодежном уровне, и все это с коротким контрактом. Мне вот даже интересно, а вот не хотел бы этот агент провести мастер-класс для менеджмента Динамо? А то они часто подписывают на 5 лет каких-то игроков и не могут их не в команду встроить, ни продать, при этом и зарплату платят, а потом вдруг как-то оказывается на однолетнем контракте такой вот парнишка. Вот как?
Сховати
Балтача, вот так и будет....Раз в десять лет попался настоящий ,, бриллиант", а его подписали всего на год...Пока наши горе-менеджеры будут чухаться, парень летом бесплатно уйдет в Европу.Зато у нас на пять лет останутся никому не нужные Бенито или Каргбо....
Поистине, глупость человеческая не имеет границ!
Сховати
Henry, на год плохо, на пять тоже плохо, а на сколько же тогда нужно подписывать?
2? А вдруг сломается и адаптация затянется?
3-4? А вдруг и после года будет понятно, что прогадали?
Нет идеального варианта