6 листопада 2021 20:25
15

Мірча ЛУЧЕСКУ: "У матчах з "Барселоною" після таких стиків гру навіть не зупиняли, а тут відразу ставлять пенальті"

Прес-конференція головного тренера "Динамо" Мірчі Луческу після матчу з "Ворсклою".

- Ми вперше програли в чемпіонаті за рік. Ця поразка мала прийти. На жаль, воно прийшло невчасно. Особливо коментувати нічого. Після матчу з "Барселоною" у всіх нас було велике розчарування. Ми заслуговували більшого. Мені не вдалося відновити гравців психологічно за такий короткий термін. Ми непогано почали матч з "Ворсклою", створювали моменти. У нас були передумови, щоб забити, але розхлябаність в атаці не дозволила нам цього зробити.


Перша ж наша помилка в обороні призвела до пропущеного м'яча. Спочатку ми упустили Ранхеля, а потім упустили його при стандарті. Після цього стало ще складніше, тому що суперник досвідчений - закрився і став грати на контратаках. Використовувалися всі методи, щоб вести гру з паузами. Гра переривалася за рахунок виходу лікарів. Наші гравці поспішали, хотіли забити, тому часто приймали неправильні рішення. Плюс добре зіграв воротар суперника. Але маючи стільки атак і стандартів, які не були доведені до кінця... Це говорить про те, що сьогодні ми були не в порядку.


Потрібно переглянути гру і епізоди, тому що в Європі судять по-іншому. У матчах з "Барселоною" після таких зіткнень і стиків гру навіть не зупиняли. А тут призначають пенальті, коли два гравці влітають один в одного. З "Барселоною" так само стикалися Гармаш з Альбою і Циганков з Гонсалесом. Не кажу, що" Ворскла " перемогла незаслужено, але були спірні моменти. Мені потрібно переглянути ці епізоди.


- Ви зробили тільки дві заміни. Інші футболісти не могли посилити гру?


- Гравці поспішали, метушилися, поспішали і приймали не найвірніші рішення, але коли у суперника така насичена оборона, важливо взаєморозуміння гравців. Щоб вони комбінували і знали один одного. Раміресу було складно вклинитися в цю гру. Витинью теж. А ті ж Циганков і Буяльський добре розуміють один одного. Не бачив, що інші футболісти можуть поліпшити нашу гру. Суперник робив все, щоб не пускати нас до своїх воріт і збивав ритм. Можливо, я помилився при виборі стартового складу. Не заперечую цього. Але це не означає, Що по відношенню до нашої команди не було допущено помилок. Паузи, симуляції... Ігри було дуже мало. Кожна пауза тривала півтори-три хвилини. Починаєш ще більше нервувати і метушитися. Це не дає правильно розвивати свої думки.


Тепер пауза в чемпіонаті ускладниться тим, що багато гравців їдуть в Збірні. 10 осіб тільки в збірну України. А вони беруть участь у чемпіонаті, Кубку та Ліги чемпіонів. Ще й у матчах збірної. Це велика кількість матчів і стрес. Хочеться, щоб вони повернулися здоровими.

А на одном из повторов четко видно, что Степанюк начал поджимать ноги и валиться до контакта с Сидорчуеом! Классный актер Степанюк. Но не менее классный режиссер судья Иванов, родом из Доненцой области, осевший в Харькове. Привет продажному стерперу Лучи.
Пенальти был. На что рассчитывал Сидорчук, не знаю. Надо было бежать за мячом, Степанюк обогнал бы его, но настиг бы мяч только возле линии и эта ситуация была бы куда менее опасная чем пенальти. Короче, привоз конкретный такой. Очень странное решение от капитана.
Сховати
Написал сразу что сто пудов блокировка от Сидора … ещё до вар
Имхо, сами виноваты, и формальный повод поставить пеналь был. Не было игры в мяч.
ІМХО пенальті лівий, це не було блокування, Сидорчук біг по своїй траєкторії, гравець Ворскли - по своїй, ігровий стик. Куди Сидорчук мав дітись щоб цього стику не було? В уповільненому повторі все виглядає зовсім інакше ніж в динаміці. Але поразка заслужена.
Сховати
Leper_182,
Сидорчуку нужно было развернуться в сторону мяча сделать движение за мячом. И тогда Степанюк бы врезался ему в спину и сам фолил бы. Но Сидорчук даже не имитировал игру в мяч. Он продолжал двигаться пересекая траекторию движения Степанюка. Формально можно считать как блокировку.
Сховати
Александр, тому, що Сидор дуже посередній гравець - другу поспіль гру в ЧУ привозить пеналь.
Сховати
Для нашего чемпионата - топ
Александр, вы сильно высокого мнения о кепе, он до такого не мог додуматься)))
Сховати
bezlim,
Нет, просто он немного прямолинеен. Всегда заряжен на жесткую борьбу, хотя иногда нужно просто сыграть хитрее.
А що ще діду казати , команда рандомна як любить казати Міша Смоловий , тобто про професійний рівень немає сенсу говорити , головне контракт на три роки підписаний а далі хоч компенсація за достроковий розрив контракту , циган не дурніший Блохіна ,...
Сховати
lazik, проблема не в трьох роках контракту Луческу, а в контрактах деяких персонажів до 2025/26-го))
Сховати
Megogo VS Olltv, проблема в тих хто ті контракти пропонує .
А , ну да … это конечно по дронам лупят именно они …. я музыкант и знаю в в чём разница звучания Венского филармонического оркестра и скажем ( шоб не обидеть наших ) Мариборскому оркестру… в консерватории нужно разбираться
Я не стану минусовать , потому что конечно так и есть