6 листопада 2021 18:57
126

"Динамо" - "Ворскла" 1:2. Несподівана і прикра осічка на своєму полі, завтра "Шахтар" може наздогнати киян у турнірній таблиці

"Динамо" - "Ворскла" 1:2


"Динамо": 1. Бущан - 24. Тимчик, 94. Кендзера, 25. Забарний, 20. Караваєв - 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 15. Циганков, 14. де Пена - 9. Рамірес
Запасні: 71. Бойко, 34. Сирота, 13. Шабанов, 8. Шепелєв, 18. Андрієвський, 19. Гармаш, 99. Антюх, 22. Витинью, 7. Вербич


"Ворскла": 31. Різник - 4. Якубу, 16. Тамм, 17. Чеснаков, 13. Яворський - 4. Пердута, 50. Кане, 8. Тілль, 11. Степанюк, 28. Пуцлин - 73. Ранхель
Запасні: 21. Ткаченко, 14. Кравчук, 18. Павлюк, 38. Челядин, 47. Амількар, 77. Кушніренко


"Динамо" - "Ворскла" ON-Line


Прев'ю


Сьогодні в Києві на НСК "Олімпійський" пройде центральний матч 14-го туру Прем'єр-ліги, в якому лідер "Динамо" прийме "Ворсклу", що йде на четвертому рядку в турнірній таблиці.


"Динамо" востаннє втрачало очки в матчі чемпіонату ще 3 жовтня, коли зіграло внічию з донецьким "Шахтарем" (0:0). А ось для "Ворскли" два останні поєдинки УПЛ завершилися невдало - поразка від все того ж "Шахтаря" (0:2) і нічия з одеським "Чорноморцем" (0:0).


У сьогоднішньому матчі полтавці напевно постараються дати справжній бій чемпіону і лідеру, але і "Динамо" не можна втрачати очки, адже на даний момент кияни випереджають "Шахтар" лише на три бали.


Під час літнього трансферного вікна полтавський клуб дуже активно попрацював на ринку, посиливши свій склад відразу шістьма новими футболіст. Ще двох, Андрія Бацулу і Вінсента Тілля, команда зможе заявити тільки під час зимового дозаявочного періоду.


Якщо ж говорити про тих, хто вже приносить користь "Ворсклу", то тут слід відзначити добре відомого за виступами за чернігівську "Десну" естонця Йонаса Тамма і бразильського нападника Ранхеля, який перебрався з чемпіонату Фінляндії.


А ось інші новачки, екс-динамівець Адеринсола Есеола, захисники Богдан Кушніренко та Валерій Бондаренко, а також півзахисник Владислав Вакула поки не можуть похвалитися стабільною ігровою практикою.


Якщо говорити про склад "Динамо", то киянам сьогодні не допоможе Віталій Миколенко, який отримав пошкодження і поки не готовий повернутися на поле. Також не зіграють вже давно травмовані Владислав Кулач і Артем Бесєдін, під питанням участь у поєдинку і Владислава Супряги.


Орієнтовний склад "Динамо":


Бущан - Кендзера, Забарний, Сирота, Караваєв - Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Циганков, де Пена - Гармаш


Арбітром сьогоднішнього матчу буде Юрій Іванов. Його асистенти - Віктор Нижник і Віктор Матяш, резервний арбітр – Дмитро Кривушкін.


Пряму трансляцію сьогоднішнього матчу, який розпочнеться в 17:00 за київським часом, дивіться на телеканалі 2+2, а також на клубному каналі "Динамо" на YouTube. "Динамоманія" проведе для вас текстовий онлайн поєдинку.

Шкода мені Динамо, читаю коментарі і не розумію публіку - з Бареслоною створили 5 супер нагод (не забили таке буває) і після цього куча лайна лєється на команду, сьогодні - піжони, мажори, каліки і т.п., навіть як виграють (а виграли ми минулого року в Україні все що можна) всі рівно команду обсирають.. на стадін то взагалі немає кому йти, Металіст в першій лізі по 20 тис збирає, а Динамо якщо 5 є то добре.. можливо потрібно розігнати цю команду? вона ж завжди хринова, гравці завжди погані, йти на стадіон нікому не цікаво.. для чого це Динамо? для кого вони грають? команда в рази з менших бюджетом за Шахтар, із своїми вихованцями виграє ЧУ, кубок, суперкубок, грає в ЛЧ і завжди хреново, можливо хватає вже??? хоч колись хтось може підтримати цю команду???
Сховати
Mario, Програти можна так, звичайно. Але не так як роблять нащі. Покажіть бажання виграти хоч у когось? Можливо наш капітан, який привозить пєналі постійно, але псіхує класно, театр проґавив крутого актора.
Програти можна, але не безвольно, а потім радіти, всього 0 - 1 Барсі
Програли Барсі, а на наступний день у Циганкова фотосесія (викладав в сторіз в інсті), а чого ні, можна і кайфувати, грошенята все одно прийдуть
Сховати
Леханыч, пропоную Вам передивитись ще раз два матчі і сказати в якому з епізодів на якій хвилині Динамо не хотіло виграти і грало безвольно.
Сховати
Mario, від першої хвилини . Трішки метушні після першого пропущенного голу. На цьому все
Сховати
Леханыч, напевне ми різні матчі дивимось :(
Mario, а где Вы с барсой насчитали аж 5 супер моментов?? удар де пены в тер штегена и удар цыганкова... ну два момента и все
Сховати
1. Момент Шапаренок з передачі Циганкова
2. Момент Де Пени коли він влучив в ноги Тер Штегену
3. Момен Шапаренко коли він отримв м'яч у штрафній та вдарив повз ворота
4. Удар Циганкова в девятку з 10 метрів коли парирував Тер Штеген
5. Удар Забарного з кутового з чотирьох метрів (там просто МОМЕНТЕЩЕ БУВ)
Mario, так если в прошлом году отдавались на 100% то и результат был. Правда, еще Жерсон был.
А если щас катают мяч не особо стараясь - так это все видят. А мастерства как не было у большинства - так и нет.
Сховати
Так майстерність і дійсно підводить, але Динамо лідер команди по створених моемнтах, забитих мячах і ударах по воротах, тому казати що вина катають мяч без старання я б не став, тільки сьогодні порахуйте скільки моментів було..
Mario, команда играет ровно доля 1 человека, Суркиса. И пока так будет, то никто и не будет ходить. Если мнение болельщиков не интересует клуб, то они и ходить не будут. У Металлиста 25 тысяч потому что там клуб для людей играет, там постоянно конкурсы, развлекательные программы, зазывание людей на матчи. Вон даже испанцы удивлялись что в день решающй игры ЛЧ у нас ни одной рекламы про игру. Потому что Суркис знает и игроки, этого достаточно. а в Харькове с Полесьем играют и весь город завешан. Вот ився разница, сложно болеть за клуб, когда не ощущаешь то это твои игроки и твоя команда. Я уже старенький и я помню те времена, когда реально можно было сказать наши играют. А не просто непонятно кто в форме любимого клуба. Завтра дадут больше, переоденутся прямо на ходу
Сховати
Не в одній релкамі справа, і не в одному Суркісу, всі хаяли його як могли про призначення Луческу (і я теж був таким), а призначення виправдало себе, тай як команда має чути вболівалників якщо її тільки обсирають на всіх можливих ресурсах а прийти на стадіон і підтримати нема кому...
Сховати
Mario, Луческу хороший спеціаліст, але я був проти Луческу і далі буду! На ньому хороші тренери не скінчились.
Дід Панас,гарно сказано,але що ви їм докажите?Для них люба критика це обсирання команди.А що значить підтримати команду?Закрити рота або говорити,що все ОК?
Mario, Команду поддерживают лучше чем она играет. Из года в год одни и те же отмазки "НУ это наш предел", "Станем сильнее". А потом все по кругу.
Ща будут гундеть шо не восстановились после ЛЧ...

Так у вас в запасе 15-20 дармоедов для чего???
Вот поставить напом Самбу, для такого автобуса - самое то. Но лучезарный же африканцев никогда не будет терпеть в команде!
"Достойно проиграли".
Г. Бущан. ©
Сумно від того що Ворскла була мертвою, але ми навіть їй примудрились програти, ні характеру, ні думки, ні креативу полний пі...ц
Тут треба проводити ротацію всієї команди. Ці гравці, нажаль, досягли свого максимуму. Трансферів нормальних не буде, банально не має грошей. Брати молодь і щось з ними робити, ці "авторитети" вже дістали
"Такє чувство, шо Бог наказує нас за шось" (с)
Здесь не Ворскла была сильна, а Динамо допижонились. Трагедии в масштабе чемпионата я не вижу. Но причины ясны, жлобяры не выделили на трансферы деньги. А этих игроков уже не переучишь. Ворскле больше фартануло, чем выиграли.
Сховати
Ivan Zaitsev, )))))))))))))))))))
Пенальти конечно же и близко не было, но я уверен, что чем ближе к концу чемпионата, тем такое "судейство" для нас станет нормой. Это конечно не отменяет факта плохой игры Динамо на протяжении последнего времени. Игроков много, а играть некому.
Сховати
консульт, суддівство було нормальним якраз..!
Сховати

Andrij Ternopil City, чего, чего? Удар в голову Рамирес. Пас вратарю от своего. Удар в ногу Де Пене, фол дают Карлос у. Это нормально?
Сховати
Ватель, грати в більшості чи випрошувати пеналь як Гармаш, то це теперішній рівень Динамо? Потрібно грати вміти, а не пасувати будь-де і бити куди-небудь.!
консульт, один в один как на Гармаше в Барселоне. Там даже вар не рассматривал
консульт, а что тогда пенальти? заблокировал. Сидор двигался, а не стоял на месте. чистая пенка
консульт, и я о чем говорю. Некому с грозной Ворсклой играть. )))))))))))
Адепты донецкого дедули вполне предсказуемо заговорили о том, что класс игроков Динамо не позволяет играть лучше. То ли дело класс игроков Ворсклы.
Шапаренко пора задуматься над своей игрой.
Коля конечно классно разгоняет атаки, но удары и подачи.. Такое ощущение что ему лет 14. Каши больше надо кушать.
Сховати
ога, добить в центр штрафной не может)))