2 листопада 2021 09:51
6

"Тимощук розповідав, що ікони - це українське надбання, але вивіз їх до Росії". Колишня дружина екс-капітана "Шахтаря" про долю його колекції на 10 мільйонів євро

За словами Надії Навроцької, колишній футболіст вдався до контрабанди щоб перемістити святині на територію свого нинішнього проживання.


Колишня дружина Анатолія Тимощука Надія Навроцька поділилася деталями місцезнаходження колекції ікон її екс-чоловіка. Як зізналася жінка, футболіст вивіз її в Санкт-Петербург, де він нині і живе, причому зробив він це, на її думку, незаконно.

"Контрабандою в особливо великому розмірі (близько 10 млн. євро) Тимощук їх вивіз до Росії. Він колись розповідав, що це українське надбання і так далі. Але вивіз їх до Росії, і вони знаходяться в підвалі його квартири на Крестовському острові. Тимощук завіз це, здавалося б, українське надбання в Росію. Це були наші ікони, але, по суті, не можна вивозити такі цінності з України.

Але Тимощуку можна - чому ні? В Україні, якщо є бабки і "решали" за спиною, то можна все – і кордон відкрити на мільйони, і вивезти все, що хочеш. У нас правила і закони тільки для простих людей. А з Донецька теж Тимощук вивіз через свої зв'язки наше майно, все, що міг, в Росію. А чому б і ні?" - заявила Навроцька в ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net.

Нагадаємо, що Тимощук виступав у Волині, Шахтарі, Зеніті, Баварії та Кайраті. Також колишній гравець є рекордсменом за кількістю проведених матчів у складі збірної України (144).

На даний момент Анатолій працює асистентом головного тренера Зеніту Сергія Семака.
Толя это уже мем
И снова спасибо Динамомании за то, что держит в курсе какая ситуация у бывших жен игроков шахтера.. А что там у жены Ракицкого? Почему нет апдейтов? Очень хочется видеть побольше новостей о шахтере на сайте ДИНАМОмания.ком!
Сховати
Leprik, вспомните мои слова, через пару лет будет Шахтер (Киев)
не оправдываю тимощука, гнида она и в Африке гнида, а тем более в Параше, но и эта навроцкая тоже ещё та су..ка. Другая жила бы тихонько в той Германии и забыла всё это как страшный сон. Но эта же "нет", бабло тимощука видимо покоя не даёт, постоянно подогревает интерес к этой теме, что-то вспоминает. Гнида хочет сделать больно гниде и т.п, а страдают дети, которыми она якобы пытаться прикрываться.
Сховати
Ferad, еб..ла жаба гадюку
Ferad, а вы ее лично знаете? Что у нее происходило знаете? Все вокруг суки... С чего ей бы там сидеть тихо или у вас разрешение спрашивать? Если Тимощук редкий скот, если он такой не один, так об этом не рассказывать надо, а делать все, чтобы такой твари спокойно не жилось.