31 жовтня 2021 08:30
6

Блогер: "Чим далі, тим більше починає здаватися, що гравці "Динамо" - це Віталік Козловський..."

Блогер Михайло Смоловий - про матч "Маріуполь" - "Динамо" (2:3).


- XG графік


На місці ІМС я б відправив ВСЮ команду на медичний огляд. Є підстави сумніватися в їх психічному здоров'ї.

Дід показово, не дочекавшись перерви, змінює Супрягу після безглуздого фолу зі Львовом, який закінчується пінкою в наші ворота. Очевидно, що мають мізки здатні зробити з цієї ситуації якийсь висновок і винести для себе урок? Але на 30 секунді (!) матчу наш ЦЗ не знаходиться на належному рівні уваги і концентрації, провозить штрафний, дивом уникаючи ЖК (через мить після свистка). Після подачі в штрафну трапляється пенальті...

Ситуація один в один. Ну, як так?! Вже на 30 (!) секунді матчу концентрації немає...

Чим далі, тим більше починає здаватися, що гравці Динамо - це Віталік Козловський, який вважає, що продюсер (дід) їм більше не потрібен.

До хлопців не так вже й багато претензій за "ігрове", але суто за справу - вагон. Ось візьму Іллю, якого зазвичай не чіпаю:

- рік тому в УПЛ здійснював 81.99 / 90 дій у матчі з 2.21 / 90 втратами на своїй половині
- у нинішньому сезоні УПЛ здійснює на дію більше (82.97 / 90), але кількість втрат на своїй половині незрівнянно 1 дії зросла (до 3.69/90)

Дивимося на тиск:

- рік тому це 14.21 PPDA проти
- сьогодні це вже 17.05 PPDA проти, що говорить про пристойне його послаблення

У такому випадку, якщо тиск суперника на киян загалом знизився, то звідки таке зростання втрат? Це, дорогі мої, і пояснюється концентрацією. Рік тому хлопець був зібраний і уважний. У нинішньому сезоні поки не видно, ні зібраності, ні уважності.

Не тільки Іллі це стосується. У всіх до одного пропала минулорічна пильність. Наприклад, Шапа:

- 1.7/90 втрат на своїй половині в УПЛ рік тому
- 2.47 / 90 втрат на своїй половині в нинішньому розіграші УПЛ

Поки що Динамо до рівня Хацкевича, звичайно, не впало, але десь до березня вийде на необхідні для цього проектні потужності.

Я не так давно малював, що однією з головних причин прогресу в минулому сезоні стало зменшення кількості "привозів". Але тут виходить Тимчик і дарує гол Маріуполю. А ми в одній грі з найбільш убогою командою УПЛ пропускаємо, як майже за весь попередній відрізок чемпіонату...

Не знаю, що відбувається, але дуже скидається на те, що дід поступово втрачає роздягальню. Хлопці починають вважати, що дід для них більше не авторитет і друг-помічник на шляху до досягнень, а якір і тягар.

Крім того, що ми собі не привозили, так ми в чемпіонському сезоні дуже багато забивали після 80-ї хвилини. Ми довше зберігали концентрацію і футбол нас за це дякував. Мабуть, хлопці втомилися, захотілося "як раніше", за Хацкевича. Іншого пояснення не видно. Це вже далеко не перший матч в цьому сезоні, де Динамо відверто кидає грати в певний момент. І в тих матчах не було довгих перельотів і переїздів. Але Динамо знову ледь не зливає вже виграний поєдинок.

Імовірність перемоги Маріуполя - 11%, ймовірність нічиї - 17%. Виходячи з якості та кількості моментів перемога Динамо питань не викликає - 72% симуляцій закінчилися на користь киян. Але, невже, обидва наших Олександра на 30 "і 84' не могли перебувати в правильній психологічній кондиції? Звідки це все береться? Думали вже під час матчу, що надіти на Хелловін до подружок?! - написав Смоловий у своєму телеграм-каналі.


Потрібно гнати пів команди, це ще Рауль казав, що деякі особи своїми діями підбурюють команду на "хорошу" гру. Не думаю, що він це просто так казав. А на той час хотіли прибрати Гармаша, Буяльського і ще там когось. І як то кажуть немає диму без вогню.
Сховати
Виктор, Буяльського там не було. Щоб так всі пахали на полі як Буяльський. Коли його не має на полі, це дуже відчувається.
В кои-то веки, здравые размышления.
Интересно в каких это матчах бросало играть Динамо
Сховати
Barnum, останні пару матчів в чемпі
Ну это же даже коню понятно ….. переступив первую ступень своего прогресса человек ( не профессионал) думает что схватил бога за бороду и перестаёт ставить себе задачи для дальнейшего роста . А это менталитет . Скажем в той же Испании найдут на следующий день другого , конкуренция потому что ….А у нас выпадает один игрок из обоймы и уже трагедия