20 жовтня 2021 21:42
22

"Барселона" - "Динамо" 1:0. Звіт про матч. Кияни не зуміли зачепитися за очки на "Камп Ноу"

У третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів "Динамо" на "Камп Ноу" зустрічалося з "Барселоною", яка програла два попередні матчі "Бенфіці"і " Баварії".


На гру з каталонцями Луческу виставив оптимальний на даний момент склад, але одне рішення румунського фахівця все ж здивувало. З перших хвилин на поле вийшов Супряга, якого замінили в першому таймі матчу киян зі "Львовом". Після цього багато хто поспішив поставити хрест на кар'єрі Влада в "Динамо", проте Луческу, судячи з усього, виявився іншої думки.


Вже на самому початку матчу біля воріт Бущана продзвенів тривожний дзвіночок. Альба виконав подачу з лівого флангу на кут воротарського, куди набіг Дест, виграв верхову боротьбу у Миколенка і пробив головою над поперечиною.

На 11-й хвилині кияни показали, що теж можуть небезпечно атакувати. Буяльський опинився з м'ячем у штрафному каталонців, відкотив круглого під удар Циганкову, який бив у дальній кут, але влучив у піке.


У наступному епізоді динамівців відверто пробачив Люк де Йонг. Після навісу зі стандарту голландець, який прекрасно грає на другому поверсі, пробивав головою з 10-ти метрів і послав м'яч поруч зі штангою.


На 21-й хвилині форвард "Барселони" знову опинився в центрі уваги. Люку де Йонгу дали завдати удару з лінії штрафного під поперечину, і Бущану довелося потрудитися, щоб перевести м'яч на кутовий.


Далі нашому воротареві довелося знову рятувати команду. Дест знову опинився без опіки Миколенка недалеко від кута воротарського, правда, пробив нехитро -

прямо туди, де знаходився Бущан.


Кутовий у виконанні "Барселони" призвів до голу. Передача Альби на лінію воротарського знайшла прийшов на розіграш стандарту Піке, і той без особливих зусиль переправив м'яч у сітку. Йшла 36-та хвилина зустрічі.


У перерві Куман провів дві заміни. Замість Люка де Йонга вийшов фаті, а Мінгесу змінив Коутінью. У складі "Динамо" змін не відбулося. Як і в грі киян. Велика кількість втрат м'яча і брак в передачах не дозволяли гостям вийти з оборони в атаку.


На 52-й хвилині каталонці ледь не подвоїли свою перевагу в рахунку. Бущан завозився з м'ячем біля своїх воріт, не знайшовши адресата для передачі, в результаті круглий опинився у фаті, який спробував забити ударом через себе, але промахнувся.


Через дев'ять хвилин Луческу зрозумів, що пора щось міняти, випустивши на поле Гармаша і Вітінью. Відпочивати вирушили Супряга і де Пена. Динамівці поступово почали виходити в атаку, але загрожувати воротам тер Штегена як і раніше не виходило.


За підсумком як мінімум відігратися у "Динамо" так і не вийшло. "Барселона" почала грати за рахунком, і хоча в другому таймі каталонці моментів практично не створювали, переваги в один м'яч команді Кумана вистачило для мінімальної перемоги.

Самое интересное, что могли-таки взять очки при такой игре даже. Один раз зевнули Пике - пропустили. На Гармаше, похоже, был пенальти - плечом в голову
Сховати
Если бы ОЧЕНЬ повезло - могли бы взять очки. Но у Барсы моментов было достаточно. Мы же кроме момента Буяльского не создали.
Сховати
...не создали ничего.
Александр, Ну и что?
Сховати
Kostik,
Ну вот и результат. Статистика вещь упрямая. В конкретном матче всё возможно, но на длинной дистанции статистику не обманеш.
Играли бы просто в Чукре и горя не знали. А тут приходится жрать говно ведрами. В следующий раз задумаются, а надо ли выходить в лч))
Забарний з Сиротою виглядали впевнено. А так, дуже багато передач назад. Зіграли як могли, старались.
Сховати
stovpec, при мінімальному пресингу Сирота вибивав м'яч будь-куди, а Забарний завжди віддавав на Бушана, примітивний футбол
Сховати
ZIZU10, все правильно делали. Но на одной защите не выедешь
Сирота вошёл в топ по третьемураунду ЛЧ , как игрок, который отвёл наибольшее количество опасных моментов от ворот( mast clearances).
Проиграли прямо скажем вчистую, хоть и с достойным счётом. Барселона чувствуется психологически не в лучшем состоянии. Была заметна необъяснимая нервозность. Особенно у Кумана. Были бы мы хоть немного конкурентоспособнее - вполне могли бы рассчитывать на очки.
Поясніть нафейхуа Шапа підбігав до центральних захисників коли ти володіли м'ячем без тиску , репетував дай і потім дупою до воріт суперника віддавав Бущану ? Якби то було один раз , так ні то був кожен другій наш вихід з оборони !!!!
В атаке снова ничего конкретного, хоть какое-то продвижение мяча и намеки на потенциальную опасность у ворот Барсы видел от Витиньо и иногда от Шапаренко.
Буя - звезда УПЛ.
В оставшихся матчах хоть бы 1 очко набрали.
Не будет летом нормальных покупок в виде пары тройки дополнительных витиньо, то нечего и выходить в ЛЧ. Третий год подряд смотреть, как их пинают все подряд, а они себе травмируют психику, не особо хочется. Нет лидера, который бы положительным примером, успешными действиями, вселил бы уверенность. Витиньо вроде что-то может, но один он против Барсы многого не сделает.
Отмазок уже быть не может, а еще один еврокубковый сезон в таком ключе будет уже самым настоящим издевательством над болелами.
Сховати
TheDude,
Чтобы против таких команд что-то получалось в атаке нужно с мячом работать быстрее и качественнее. У нас для этого нет игроков. Об этом ещё Ребров и Рианчо говорили. Есть Шапаренко, Витиньо, ну Циганков, Буяльский - всё.
Из хорошего - Шапаренко. Заведений, по спортивному наглый, не уступал никому из игроков Барсы по работе с мячом. Ещё Витиньо неплохо вошёл в игру.
Из плохого - все остальное.
Сховати
Kilroy, Жора лучший
Сховати
waleo, ага, особенно его два привоза
Kilroy, ну так Шапа и был лучший. Единственный кто не очковал и очень неплохо и из под прессинга выходил и передачи отдавал. Ну, а клоун матча - это безусловно Караваев.
Сховати
Шара дуже часто гальмував розвиток атак...
Сховати
*Шапа
ZIZU10, не согласен. Когда на тебя бросаются сразу три игрока, то нужно время что бы из под них выбраться. Шапа это и успешно делал. Остальные просто сразу теряли мяч. Сегодня и инстат подтвердил, что Шапа был лучшим 7,6 баллов, а Скакун, Пенек и Кара худшие.
Мда , краще би Дід сьогодні псіханув в першому таймі ніж у Львові ...