18 жовтня 2021 20:22
7

Карло АНЧЕЛОТТІ: "Немає ніяких сумнівів, що Лунін доб'ється успіху в своїй кар'єрі"

Фото - Depositphotos.com


У рамках третього туру групового етапу Ліги чемпіонів донецький Шахтар зустрінеться з мадридським Реалом на стадіоні НСК Олімпійський у Києві.


Головний тренер" вершкових "Карло Анчелотті відвідав передматчеву прес-конференцію, на якій йому поставили запитання з приводу нестачі ігрового часу у голкіпера Андрія Луніна — українець поки не може виграти конкуренцію за "перший номер" у Тібо Куртуа.

"Лунін повинен прогресувати і ставати краще, але він дуже добре грає. Я вже розмовляв з ним і повідомив, що дам йому певну кількість хвилин по ходу сезону. Проте, потрібно розуміти, що перед Луніним є Тібо Куртуа, який є одним з кращих воротарів світу на сьогоднішній день.

Всі бачать, що Лунін - хороший воротар. Немає ніяких сумнівів, що він доб'ється успіху у своїй професійній кар'єрі", — заявив Анчелотті на передматчевій прес-конференції.
Надеюсь, история Эдегора Лунина сподвигнет к действию, иначе другой работодатель посмотрит, что его лавочка сливочных устраивает, тогда о карьере в приличном евроклубе придется только помечтать.

"Лучше быть первым в провинции, чем вторым в Риме".
Гай Юлий Цезарь.

Посмотрим, если у парниши честолюбие и амбиции...
Сховати
*есть ли
Знав куди йшов
Пустой треп, Лунин и дальше будет гнить на лавке. Если нет возможности разорвать контракт или добиться своего трансфера, то следует просится в аренду, чтобы окончательно не угробить свой талант. Пару матчей в кубке не спасут и ничем не помогут.
Сховати
Hector, пару минут))Про матчі ні слова...
Гарні слова, правильні, але з лавки ці лсова Луніна не підіймуть
Сховати
Ну звісно не підіймуть,не він вирішує хто гратиме зі старту ,а хто ні.І в даній ситуації тільки травма Куртуа надасть йому шанс.