15 жовтня 2021 21:03
5

Роберто Де ДЗЕРБІ: "Ми робимо все, щоб виграти чемпіонат. Треба створити труднощі "Динамо"

Головний тренер «Шахтаря» Роберто Де Дзербі прокоментував телеканалам Футбол 1/2/3 перемогу над «Зорею» (6:1) в матчі 11-го туру УПЛ:


«Чому так легко виграли матч? Це менталітет. Ми робимо все, щоб виграти чемпіонат. У минулому сезоні «Динамо» виграло чемпіонат, а ми не завоювали жодного титулу. Сьогоднішній матч був для нас дуже важливим. У такій грі ми повинні були показати, що у нас правильний менталітет для створення труднощів «Динамо». Коли у нас виробиться такий менталітет, все стане легше, тому що у нас сильна команда і гравці.

Ми втратили Траоре, а для нас це ключовий гравець. Зараз всі інші повинні взяти шматочок від Траоре. Педріньо повинен взяти шматочок від Траоре, тому що повинен забивати голи. Фернандо вже 22 роки, і він повинен вирішити, що хоче робити в своєму житті. Тете, Марлос, Патрік, Сікан, Мудрик, Соломон теж повинні додати в атаці. Інакше у нас буде мало шансів.

З приводу «Реала» ми будемо думати завтра, сьогодні для нас була тільки «Зоря». Ми із задоволенням граємо в Лізі чемпіонів, намагаємося робити це якомога краще, але наша перша мета – перемога в чемпіонаті України.

Соломон – ключовий для нас гравець, але він тільки в середу повернувся зі збірної. Тому в старті вийшов Фернандо, це теж сильний футболіст. Я вибирав між Фернандо і Мудриком. І я вже знав, що Соломон не зіграє.

Чому центрфорварда грав Педріньо, а не Фернандо? Коли у гравців є якості, вони мають грати в середині поля, а швидкісні гравці мають грати на фланзі. Але і Педріньо знову зможе зіграти на фланзі, а Фернандо – нападника. Так може бути краще для забігів Додо та Ісмаїлі».
Все вырвано из под текста в расчете на слабоумных -"Добиться цели, о которой я сказал, нелегко, потому что «Динамо» – сильная команда, с тренером, которого я считаю маэстро, который выиграл больше всех."
Это уже не смешно, тренер провел всего 11 игр в УПЛ, а уже такая ненависть к ДИНАМО.
Ещё один фанат Динамо, всё на киевлян равняется. Ему что под гипнозом внедряли шахтеровский комплекс неполноценности перед лучшим клубом Украины?:)
"Надо создать трудности "Динамо"... Ну ты, "зебра" и даёшь! А чем по твоему занималась ахмето-павелкинская свора, сдобренная порцией просроченных итальянских "макарон", в последние 6 лет?
А у этого одна мантра
А будет, как в анекдоте: "Я нэ хочу сраты, я нэ хочу сраты... Я нэ всрався, я нэ всрався..."