13 жовтня 2021 00:48
12

Олександр ПЕТРАКОВ: "Ми - Україна. Не Франція, Не Іспанія і не Італія. У нас середній чемпіонат, які є ресурси, такі ми і використовуємо"

Прес-конференція наставника збірної України Олександра Петракова після матчу з Боснією і Герцеговиною.


- Установки сідати низько не було. У перерві сказали їм, щоб вони так не робили. Це просто втома. У мене до них немає питань. Всіх подякував. Потім розберемо помилки і зробимо висновки.


- Як вам підтримка на трибунах?


- Для мене це була несподіванка. Люди кричали моє прізвище. А ми зіграли 1: 1. В душі, як програли. Мені навіть соромно. Вдячний Львову та вболівальникам.


- Після того, як Конопянку перестали викликати в збірну, не викликають жодного лівого півзахисника. Зараз там пробували Циганкова. До цього був Марлос. В Україні немає футболіста, який не може зіграти на цій позиції?


- Вам не подобається, як грає Циганков? Ми-Україна. Не Франція, Не Іспанія і не Італія. У нас середній чемпіонат. Які є ресурси, такі ми і використовуємо. Є молоді хлопці, вони ростуть, але вони ще не готові грати за збірну.

- Напрошувалося поява Довбыка. Чому він не вийшов?


- Це моя інтуїція. Я головний тренер і випустив Сікана. Якби він забив... Тренер повинен вирішувати і ризикувати. Я понадіявся на Сікана, але у нього не вийшло. Це футбол, однак я в нього вірю. Йому тільки 20 років і у нього ще все попереду.


- Чи задоволені грою Булеци і Сидорчука?


- У мене немає ніяких питань до хлопців. Вони зробили все, що могли. будемо готуватися до битви в Боснії.


- Як оціните шанси збірної на друге місце? Ярмоленко-реальний лідер команди, він може побити рекорд Шевченка?


- Про це потрібно питати самого Ярмоленка. Він наш лідер на полі і за його межами. Дай Бог, щоб у нього було здоров'я. Він хоче грати далі. Що стосується наших шансів, то я їх не прораховував. Казахстан виходив на нас такими очима, а з Фінляндією і Боснією навіть не бився. Ми будемо грати до кінця.

Благодаря таким адептам бей-беги как ты, Петраков, у нас и средний чемпионат. Хто вище б'є - той краще грає.
Утсалость? Ох же, блять, действительно, откуда ей взяться? Тот же состав выпустил (на фарт, а как же еще, такие физруки именно этим и руководствуются), а потом удивляется. С финнами почти весь второй тайм дохлые были, неужели не было понятно, что физухи не хватит на второй тайм с Боснией? Дурак учится на своих ошибках, а Петраков их, видимо, не признает.
Тем не менее, мы еще не проиграли ни одной игры в группе, и есть шанс, что и не проиграем...
Сховати
смит, уверен что босов на выезде хлопнем
просто все будут отдохнувшие
Сховати
bezlim, з фінами і казахами також були "відпочивші"
Сховати
Повний Капець, ну так финов хлопнули, в отличие от Шевы
Хоть Петраков многих и бесит, но он всё сказал правильно. Увы. Особенно об уровне нашего чемпионата. Любителям понадувать щёки посоветую посмотреть на текущую таблицу коэффициентов УЕФА. Единственное с чем не согласен, это тема "горящих" глаз казахов в матчах с нами. Ещё с "армянских" времён Сабо это выглядит жалко.
Гнать в шею такого тренера! Ресурсы он использует...
Проиграли не сегодня. С Боснией рассчитывать на 6 очков глупо. Потеряли с Казахстаном много. Такие команды надо размазывать любым составом
Реализуй свои моменты, вопросов бы не было...
Клоун, ще й говорить азірівкою.
Тошнит от него.Отмазки,отмазки,отмазки.
То виноват Караваєв,то крайний Малина,то теперь состав не такой,можно подумать босния это та же испания или франция...