10 жовтня 2021 08:25
5

Андрій ПАВЕЛКО: "Перед матчем сказав команді, що найкращим подарунком на мій день народження буде спільна поїздка в Катар на ЧС"

Президент УАФ Андрій Павелко у своєму Facebook прокоментував перемогу України над Фінляндією,


"Неймовірно важливі три очки. Вітаю гравців і тренерський штаб на чолі з Олександром Петраковим з першою перемогою в цьому відбірковому циклі. З першою перемогою Олександра Петракова на чолі національної збірної.

Коли в день від'їзду до Фінляндії команда вітала мене з днем народження, я сказав, що найкращим подарунком для мене буде наша спільна поїздка в Катар на Чемпіонат світу-2022. У Гельсінкі ми зробили до цієї мети дуже важливий крок.


Окремо хочу привітати чудову людину, справжнього капітана Андрія Пятова з гросмейстерським результатом – сто матчів у складі збірної України. Так, всі ми пам'ятаємо про матч з Мальтою, що не увійшов до реєстру УЄФА. Але, впевнений, всі статистичні формальності будуть зняті у Львові.


Перед матчем мав можливість провести робочу зустріч з моїм фінським колегою Арi Лахті, з яким обговорили питання співпраці між асоціаціями двох країн. І у Фінляндії, і в Україні протягом декількох років відбулися серйозні зміни у сфері розвитку футболу, і нам є чому повчитися один у одного.

Разом з президентом Фінляндії і Арі Лахті були в захваті від активності наших уболівальників на матчі.


Українські вболівальники просто зачарували і зробили все можливе, щоб синьо-жовті відчували себе як вдома. Великий внесок у сьогоднішню перемогу внесли саме наші фанати. Спасибі! Слава Україні! Слава Героям!"- написав Павелко.

этот персонаж о себе что то такое думает , чего больше никто не знает...только он...
Купола тебе на спину на день рождения))
Разрешите исполнять ваше величество?
Эээ.. а можно пожалуйста на ЧМ отдельно ?
Команда в Катар а этот в тюрьму пожалуйста)
Сховати
Israel21, Это стало бы лучшим подарком болельщикам на его день рождения.)))