8 жовтня 2021 11:34
5

"Він когось убив? Я так не думаю". Райола розкритикував фанатів, які освистали Доннарумму в Мілані

Футбольний агент Міно Райола, що представляє інтереси воротаря ПСЖ і збірної Італії Джанлуїджі Доннарумми, розкритикував фанатів італійської збірної, які освистали футболіста в півфіналі Ліги Націй з Іспанією (1:2).


"Мені огидно шикування Доннарумме, і я запитую себе, чому "Мілан" якимось чином не втрутився після цього. Він кого-небудь убив? Я так не думаю. Правда в тому, що у "Мілана" не було сил утримати його, але це не має значення.


Запитайте кого будь ласка, запитайте у тата. Що б він порадив своєму синові? Приєднатися до ПСЖ або залишитися в "Мілані"? Те, що сталося на це, сумно, дивно і ганебно. Дивно, що фанати "Мілана" націлені тільки на Доннарумму тільки тому, що він зробив вільний вибір. Також дивно і прикро, що "Мілан" не дистанціювався від цього неприйнятної поведінки.


Італія погано виглядала на очах у всього миру, я дуже ціную жест Серхіо Бускетса, він розумів ситуацію і те, через що проходив Джіджіо. Доннарумма завжди віддавав все своїй збірній, допомагаючи виграти Євро і ставши кращим гравцем турніру. Він також допоміг "Мілану", він залишався вірним у найважчий для клубу момент, залишаючись професіоналом до останнього дня і допомагаючи команді повернутися в Лігу чемпіонів", - цитує Райолу Corriere dello Sport.


Півзахисник "Барселони" і збірної Іспанії Серхіо Бускес заспокоював Доннарумму у час гри, коли фанати "Мілана" освистували його кожен раз, коли він торкався м'яча.

Болельщикам Милана есть за что его освистывать и ненавидеть, но делать это когда Доннарумма играет за сборную не считаю правильным, это больше вредит сборной Италии, чем самому игроку.
Сховати
Я не дивився матч, може і вболівлаьники, але не думаю, що освистували вболівальники, скоріше та група людей, для яких в вболіванні за клуб на перше місце виходить ненависть до опонентів, їм головне виплеснути свою агресію, а що там з командою, навіть своєю, то вже питання десяте. Я про фанатів.
До речі, ставлення наших фанів до Луческу ще одне вираження цього явища.
Воротник мог бы стать легендой Милана, но послушал своего агента.
Райола - это опухоль на футболе. Безумно презираю этого чувака... Как и ПСЖ или МанСити...
Сховати
shikarri, футбол вже давно бізнес на 90%, і "цей чувак" лише один з кращих в цьому бізнесі. Він мені не подобається, вірніше, його діяльність ен подобається, але реальність така, яка є