5 жовтня 2021 21:38
4

Андрій ТОТОВИЦЬКИЙ: "Ракицький зіграв за дубль "Шахтаря", а потім дав нам десь 5 тисяч доларів: "Це від чистого серця"

Півзахисник "Десни" Андрій Тотовицький розповів історію про Ярослава Ракицького, як він провів кілька матчів за "Шахтар" U-21.


- Пам'ятаю, були в дублі "Шахтаря". Ракицький зіграв за нас пару матчів. Ми грали проти "Зорі", вони в тому сезоні стали чемпіонами U-21. Ми дуже добре зіграли, купу моментів не забили. Ракицький за нас тоді грав.

Я жив з Кулачем на квартирі. Приїхали з матчу засмучені. Тут Ярик дзвонить: "Привіт, що робите?" Відповідаємо: "Та нічого. Збираємося повечеряти". Він каже: "Приїжджайте в кафе. Я сиджу там з дружиною. Повечеряємо".

Ми приїхали в кафе, повечеряли. Він запитує: "Які у вас преміальні?" У нас була премія 400 доларів вдома і 600 – на виїзді. Ракицький дістає пачку грошей, дає нам: "Ось вам на 18 осіб. Роздасте, хто в складі - 400 за перемогу, а хто на заміні – по 200. Просто я грав, кайфанул від гри".

Ми якось розгубилися з Кулачем. Там було, напевно, більше 5 тисяч доларів. Нам так стало ніяково. Він каже: "Пацани, це від себе, від чистого серця. Візьміть, будь ласка, гроші". Його дружина Оля сказала: "Якщо Ярик дає, значить це не просто так. Візьміть і роздайте гроші команді".

Ми з Кулачем взяли і наступного дня роздали пацанам.

- Він добряк?

- Так, Ярик дуже класний пацан.

- У тебе ж теж була пропозиція з Росії?

– Да. Не хочу на цю тему за себе говорити. За Ярика скажу, що він крутий пацан.

- Що пацани сказали в команді, коли принесли гроші?

- Та ми відразу тоді всім подзвонили і сказали. Всі задоволені були, приємно було дуже.

Він, крім грошей, завозив бутси. У нього, по-моєму, контракт з Nike був. Він завіз пар 15 бутс, порозбирали пацани – - сказав Тотовицький.


Фото - ФК Десна

как то уныло читается, ну откровенно уныло и по нищему, если и давал на кой это разглашать вообще, как вроде нищим барин насыпал семок... фу - зачем этот вброс об этом человеке
Сховати
Тарас, так это было что лет назад. Не согласен, может в быту он хороший парень, но по поступкам в отношении своей родины, он мудило конченое...
Шмаровьё.
Ракитский говно … даже если и перешёл в стан не желательных товариссссччей , мог бы хоть не хайповать на этой теме … знает же что больно но продолжает гнуть антилопу за гну…