26 вересня 2021 22:49
4

Ігор СУРКІС: "Докотилися до такого, що не потрапляємо в основну групу Ліги чемпіонів"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс в ефірі "Великого футболу" на каналі "Футбол 1" оцінив перспективи українських команд в єврокубках.


"Для мене розуміння перше або друге місце сьогодні йде в тінь. Тому що ми докотилися до такого, що ми не потрапляємо в основну групу Ліги чемпіонів з наступного року. Так, буде більше раундів кваліфікації у команди, яка займе друге місце. Але невідомо, що краще - стартувати відразу в четвертій або входити поступово в цю Лігу чемпіонів зі слабкішими командами. Тому перше місце знецінене. Я б так сказав.


Якщо у нас не буде чотирьох-п'яти клубів... Зараз "Металіст" рветься в Прем'єр-лігу. ...То нічого не буде. Ми не будемо рухатися. Все ж по турнірній таблиці. Дивіться на результати єврокубків, які у нас на сьогоднішній день. Ми були на 9-му місці, потім на 10-му, а сьогодні ми ледве тримаємося за 11-й рядок.


Тому честь і хвала тим президентам клубів, які підтримують свої команди. Ми любимо футбол. І ми вкладаємо в нього не тільки гроші, а й своє серце, душу. Ми працюємо на футбол. Але інші повинні прагнути, вкладати гроші, стежити за розвитком своїх команд. А не просто, як є команди, де по 4-5 місяців не платиться зарплата", - сказав Суркіс.

Пан Суркіс своїм управлінням клубом причетний то такого "скочування" можна сказати безпосредньо
Не знаю, кто ещё, но этот президент уже докатился. Скоро займём своё "законное" место позади кротов и Металла.
Сховати
i-Graupera, він то докотився.
Але що ви будете робити, коли ярославський знову продасть метал так як металіст? Він робить тільки те, що вигідно. І отмазок напридумує що заставили
За це і говорити не хочеться. Вже приклад металіста все показав. Метал жде те саме.

І що буде коли щось станеться з татарином? що буде з східною барселоною? он футболанали ахметівські пустили на самоокупаємість і відсунули від державного корита . транслюють топчемпінати турції та голандії. Ще правда у нас ніхто не транслює Казахстан. може вони почнуть.
Шахту жде те саме. Поки ахметов має вплив на кабмін та раду. регулює ціни - шахта купляє собі темношкірих футболістів по 18 лямів. але це поки
Ах вот зачем чемпионом становиться ….. ну ну