20 вересня 2021 09:38
6

Блогер: "Не буде перебільшенням сказати, що в боротьбі "Динамо" відвозило суперників, а найбільш потужний перфоманс видав Шабанов"

Блогер Михайло Смоловий продовжує аналізувати матч "Динамо" - "Олександрія" (1:0).


- Єдиноборство


Зазвичай тут слід про дистрибуцію, але там були проблеми, тому вона на десерт. Зараз же про те, чим займаються гравці в колгоспах у вільний від збирання врожаю час - про боротьбу!

Єдине місце, де гості нав'язали нам боротьбу - повітря. Але це не сюрприз, перед грою попереджав, що в центрі поля вони багато повітря беруть. У нашій штрафній його лише раз виграв Спінеллі.

Тут підсумкова перевага по матчу у Олександрії 16:15 (+2 нейтральних результату).

На цьому хороші новини для них закінчуються: внизу програли майже всі.

У той час, коли Динамо в захисті зняло 69.49% всієї боротьби, то Олександрія сподобилася лише на 47.3%...

У захисті у нас феєрили всі:

- Шабанов виграв 8 з 9 (89%)
- Забарний всі 5 з 5 (100%)
- Кендзера і Миколенка по 4 з 5 (80%)

Звідси у Олександрії в атаці жалюгідні 30.51% на тлі Динамо (52.7%):

- Третьяков виграв 5 з 10 (50%)
- Ковалець 4 з 7 (57%)
- Гринь і Спінеллі по 1 з 6 (17%)
- Одарюк взагалі злився у всіх 6 (0%)

Не буде перебільшенням сказати, що в боротьбі Динамо відвозило суперників. Найбільш потужний перф видав Артем Шабанов - виграв 16 з 20 єдиноборств (80%).


Його молодий напарник забрав 11 з 15 (73%). У своїй штрафній ми програли лише 1 верхову дуель, 4 інших єдиноборства виграли.

Ще один важливий факт:

- Динамо без м'яча в грі 32.85% часу, але з 80 відборами / підбираннями
- Олександрія без м'яча в грі 67.15% часу, але з 76 відборами / підбираннями

У центрі поля перевага за нами: 33 на 27 у другій третині.

Знову хвалимо Шабанова (16) і Забарного (13). Плюс відзначаємо Миколенка, який приєднався до них (11).

Шабанов ще й ділить с... Де Пеной перше місце по перехопленнях - по 6 у обох.

Найбільша кількість єдиноборств відбулася у другій третині (центр поля) - 41% від загальної маси. Перемога Динамо 47 на 30 (Андрієвський і Шабанов по 7; Ковалець і Дришлюк по 4).

36% всіх дуелей в третині Олександрії і 23% в третині Динамо. У третині киян Олександрія виграла 10 єдиноборств (3 - Третьяков), у третині Олександрії динамівці виграли 29 (6 - Буяльський).

Це просто несправедливо говорити, що суперник заслужив щось більше, ніж нуль в Києві при такій катастрофі в найсильніших ігрових аспектах будь-якого колгоспу. Де іскрометне "битися-боротися"? Про що взагалі мова?

Заїкнуся трохи про проблеми, тим більше вранці вже був тизер: Динамо допустило цілих 6 (!) контратак гостей. Моя воля - літали б бутси на наступний день після матчу. Це дуже і дуже погано.

Так, хлопці можуть резонно відзначити, що до удару в цих 6 контратаках справа дійшла лише раз (Мірошниченко, 38'), але і той був заблокований. Ну, і 1 відбувся і заблокований удар в контре теж вказує, що Олександрія нічого не заслужила. Не може команда, яка живе і годується, крім колгоспного поля, тільки одними контратаками так погано їх використовувати.

Плюс в середньому Олександрія подає 4.75 кутових за матч, а тут тільки 2! Це теж хліб аграріїв! Але і тут все дуже скромно, щоб заїкатися про справедливість... - написав Смоловий у своєму телеграм-каналі.

А мне Шабанов вообще не понравился, очень медленно, все назад, как—то неуверенно. Правда пару раз спас, но, если бы ещё и этого не было, то вообще печалька
Да уж, Кенжора нафеерил... Как обычно. https://t.me/vladimir_solncev/104
Любитель Кадара забыл упомянуть, насколько при этом Шабанов медленный. Условные бразил из кротов ни просто разорвут его.
А с Александре да, молодец.
По манере писать, Смоловой - еще тот колхоз
Сколько презрения к "аграриям" и "колхозу"... Смоловой, дитя асфальта, блин.
Сховати
Балтача, прогрессирует на глазах, раньше ограничивался "колхозом" и "пердями", сейчас у него игроки в свободное от матчей время занимаются сбором урожая. Скоро будут, видимо, навоз разбрасывать в перерыве.