18 вересня 2021 21:36
87

"Динамо" - "Олександрія" 1:0. Перемога на жилах

"Динамо" - "Олександрія" 0: 0


"Динамо": 1. Бущан - 94. Кендзьора, 25. Забарний, 13. Шабанов, 16. Миколенко - 5. Сидорчук, 18. Андрієвський, 29. Буяльський, 15. Циганков, 14. де Пена - 73. Шкурін

Запасні: 71. Бойко, 7. Вербич, 8. Шепелєв, 17. Лєднєв, 19. Гармаш, 20. Караваєв, 22. Вітінью, 24. Тимчик, 34. Сирота


"Олександрія": 31. Білик - 2. Мельник, 6. Ковалець, 7. Гринь, 8. Калюжний, 10. Третьяков, 11. Мірошниченко, 16. Дришлюк, 23. Одарюк, 29. Цуріков, 90. Дубра

Запасні: 79. Єрмаков, 4. Бабогло, 5. Стецьків, 9. Спінеллі, 14. Бухал, 20. Кiрюханцев, 27. Демченко, 30. Копина, 37. Рибалка


"Динамо" - "Олександрія" ON-Line


Прев'ю


У центральному матчі 8-го туру Прем'єр-ліги "Динамо" прийматиме на своєму полі "Олександрію".


Команда тепер уже не Володимира Шарана, якого всі звикли бачити на тренерській лавці "Олександрії", а Юрія Гури стала одним з відкриттів цьогорічного розіграшу чемпіонату, хоча ще до старту сезону їй передрікали чи не виліт до першої ліги.


Влітку "Олександрію" покинули відразу 12 футболістів, які грали в команді не останню роль. Пашаєв, Паньків, Лучкевич, Банада, Гордієнко, Мишенко, Гречишкін, Янчак, Сітало, Вантух, Шастал, Бондаренко – всі ці футболісти грали важливу роль, складаючи основний кістяк стартового складу.


Однак керівництву і тренерському штабу "Олександрії" вдалося не тільки провести плідну трансферну політику, закривши всі проблемні позиції, але ще і запросити кількох відомих футболістів, покликаних стати новими лідерами команди.


Так, центр півзахисту був укріплений колишнім півзахисником "Динамо" і збірної України Сергієм Рибалкою, який в останні роки практично не грав за турецький "Сівасспор" через травми, але все ще прагне довести, що його рано списувати з рахунків. У "Дженоа" був орендований аргентинський нападник Клаудіо Спінеллі, у "Металіста" також на правах оренди взяли ще одного екс-гравця киян Андрія Цурікова, а з чемпіонату Румунії запросили малійця Бурама Фомба, який, правда, ще не встиг дебютувати за новий клуб.


Така трансферна політика призвела до того, що в цьому сезоні оновлена "Олександрія" вже встигла приємно здивувати вболівальників, займаючи на даний момент четверту сходинку в турнірній таблиці (і маючи матч з "Динамо" в запасі), і навіть обігравши в 3-му турі На виїзді донецький "Шахтар" (2:1). Також за сім зіграних турів команда Юрія Гури зазнала лише однієї поразки, поступившись "Минаю" (0:1).


"Динамо" до сьогоднішньої зустрічі підходить після складного поєдинку з "Бенфікою" в Лізі чемпіонів. А вже наступної середи киянам належить зіграти не менш важливий матч за Суперкубок України проти "Шахтаря". Так що не виключено, що сьогодні Мірча Луческу проведе невелику ротацію, давши відпочити деяким футболістам.


Слід також зазначити, що в лазареті "Динамо" на даний момент знаходяться тільки два нападники – Владислав Кулач і Ерік Рамірес. Українцю нещодавно зробили малоінвазивну процедуру, спрямовану на нормалізацію ритму серця, а венесуелець, прибувши в розташування своєї національної збірної, захворів коронавірусом і зараз знаходиться на самоізоляції в Парагваї.


Орієнтовний склад "Динамо":


Бущан - Тимчик, Забарний, Шабанов, Миколенко - Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Караваєв, Вербич - Шкурін


Арбітром сьогоднішнього матчу буде Дмитро Кривушкін. Його асистенти - Олександр Жуков і Віктор Матяш, резервний арбітр – Геннадій Серпутько.


Пряму трансляцію сьогоднішнього матчу, який розпочнеться о 19: 30 за київським часом, дивіться на телеканалі 2+2, а також на YouTube-каналах Footballhub і "Динамо". "Динамоманія" проведе для вас текстовий онлайн зустрічі.

Циганков найбільше розчарування сьогоднішнього поєдинку.
Витиньо вышел на 70-й минуте и до 80 какой-то ему не дали ни одного паса!!! Пришелепкы.

Толк с него будет. Успел два удара по воротам нанести. И один 100% голевой, только попади в ворота. Но видно игра головой не его.

Караваев вышел вместо дна-днищенского, сцыкуна польского, который чуть шо - сразу назад пас, и как сразу ожил фланг!!! Даже Луч не выдержал на 65-1 минуте когда тот запорол контру.

Зачем он его ставит, если есть Тымчик и Каравай???
Сховати
супервася, Витинье немало голов забил головой)
Немножко не в тему.Смотрел ю-19.По моему субьективному мнению,после Шевы у нас такого таланта как Самба Диалло хотя он и полузащитник,не было.Так,что для меня он сегодня игрок дня.
Сховати
Salvador, полностью согласен
Рыбалка игрок матча
Мда. Походу не тянут наши играть в полную силу два матча в неделю. Всё слишком медленно, выглядели уставшими. Несмотря на это по игре мы на голову переиграли Александрию, преимущество в ударах по воротам подавляющее, но я представляю сколько говна на вентилятор будет выброшено после пенальти на 95-й минуте.
Сховати
Santos, пусть выбрасывают на будку 1- будку 2 лучше
Як в золоті для шахти часи яника, гидке відчуття.
Отскочили, ждём среду
После пеналя и я согласен с тем, что судишка скорее не заангажирован, а просто тупой. Своим свистком сбивал темп игры. Глянул бы хоть одну игру апл. Хорошо, что дожали, чемпионство куётся здесь и сейчас
Гра забудеться,а результат залишиться. Всіх з перемогою !!!)
Игра без изюма совсем. Все действия предсказуемы и легко читаемы. У Реброва тоже с Александрией была подобная игра с 80% владения и 4мя ударами по воротам. Но 3 очка взяли и хрен с ним.