15 вересня 2021 22:12
9

Сергій Рафаїлов: "Ну, що, кротоботики, скажете зараз? Коли ж ви зрозумієте, що український футбол хворий"

Екс-спортдир "Зорі" Сергій Рафаїлов у своєму Facebook відреагував на поразки "Шахтаря" від "Шерифа".


"Ну, що, кротоботікі, скажете зараз? Коли ж ви зрозумієте, що український футбол хворий. А чим хворий, я напишу пізніше. Вітаю "Шериф" і Юрія Миколайовича з перемогою".


Фото - ФК Зоря

Состояние футбола диктуется состоянием общества в целом, думаю. Если в стране коррупция и у населения нет достойных доходов, то такая же картина будет и в футболе. И хоть какой-то уровень будет держаться исключительно на желании богатых хозяев вкладывать деньги
прочитав заголовок як "кротособаки" ахахха)
Футбол України хворий!
Так , згоден. І раковою опухолью в українському футболі є павелко, олігархи з своїми іграшками, роздутими зарплатами, загальною тупістю футболістів (які і читають з проблемами). Але хто його таким зробив? Чомусь думаю і рафаїлов теж був в числі розповсюджувачів хвороби. Як колись лягали під шахту і брали в оренду? хто був біля керма Зорі? Хто володів мініфутбольним Шахтарем , а потім вгробив клуб і взяв Зорю? Геллер! Питання: кого виховала нова Зоря за керівництва Геллера та Рафаїлова? Хомченовського та Каменюку? Інші чужі. Та й Каменюка вже давно був.

Ахметов не розуміє , що футбол хворий? Розуміє! Але йому поф...! Він гроші відмиває і заробляє. При здоровій конкуренції скільки б чемпіонств і кубків взяв шахтар? Аби половину! А це Ліга Чемпіонів! Гроші. Простіше вкласти в павелку з буччі 1-2 ляма зелені і попасти відразу в групу ліги та отримати 25! Гра забудеться , результат лишиться!
Купимо ще бразильців, відмиємо грошей - грошей мало? Піднімемо тарифи на комунальні! ДЕТЕК декларує збитки? Виведемо дивіденти - так мільйончиків 300! Гравців забагато - віддамо в маріуполь, там президента ніхто не бачив! А так клуб не наш! Коломойський такий же. Ярославський відроджує футбол в Харкові? Та Ви що? Продав клуб - отримав гроші - тепер держава вернула його Металу інфраструктуру, бо він має її відновити, востановити. А чому не кажуть, що згідно чинного законодавства : коли я за свої гроші роблю ремонти та "поліпшення" комунального майна, то власник мені КОМПЕНСОВУЄ мої витрати? Чи майно не комунальне (не Харкова)? А Ярославський ще не зайшов в Метал. Він тільк гроші дає :)

зі все це можна повторити і Динамо. Старший Суркіс, Закарпаття і Чорноморець. Але вони хоть трохи робили щось для клубу та України.
Кто такой этот Рафаэлло, что вы публикуете каждый его высер?
Украинский футбол болен, кроме киевского Динамо!

P.S. Легия - Спартак 1:0. Российский футбол тогда вообще при смерти)
Сховати
Google, Точніше: Спартак-Легія 0:1
Лицемер. Сам Вернидуба вынудил уйти из Зари, а теперь лезет со своими никому не нужными поздравлениями. Сирожа ехай на ...
Сказочный дол.... Он реально считает, что только он видит правду и понимает элементарные вещи? Да это и ребенок видит, что украинский футбол деградировал. А сегодня не было ни одного молдаванина в "Шерифе".
Болен вот такими псевдо "правдорубами", сидит запорєбріком и тявкает. Нащо взагалі його піарити?