7 вересня 2021 21:44
12

Гутцайт - про виклик до збірної України з футболу гравців з Росії: "Складне питання, над яким потрібно реально думати"

Міністр спорту України Вадим Гутцайт поділився думкою про виклик до збірної України з футболу гравців, які виступають в Росії.


- Петраков сказав, що не можна в збірну України викликати гравців, які грають в чемпіонаті Росії. Зокрема, через війну, багато загиблих. Підтримуєте таку позицію?


- Складно відповісти на це питання. Якщо наш гравець-реально сильний футболіст, буде потім представляти Україну на чемпіонаті світу або Європи, заб'є один з найважливіших для нас голів, і потім український прапор буде підніматися в світі або Європі.

Знаєте, складне питання. Але потрібно дивитися, якщо це реально футболіст, він допоможе команді пройти далі, щоб Україна була на подіумі, напевно... Нам потрібно, щоб Україна була на подіумі.


- Незважаючи на те, що цей футболіст заробляє гроші в Росії, платить податки в Росії, зокрема, на їх армію.

- Це складне питання. Я вам вдячний за таке складне питання, над яким потрібно реально думати. Тут відразу не відповіси. Складно відповісти. Я взагалі дивлюся на те, розумію, що є контракт, гроші. Але для мене більше Батьківщина в серці, це потрібно розуміти. Не завжди гроші стоять на першому місці для нас.


Тому що я ж був спортсменом, розумію, коли, наприклад, в пострадянський час не було грошей на тренувальні збори, змагання. І у мене було теж поїхати або в Росію, пропонували мені, або в США, де моя сім'я.


Я вибрав для себе не гроші, а жити і працювати на батьківщині. Для кожного це такий виклик. Для мене виклик такий. Для кожної людини потрібно дивитися особисто – - сказав Гутцайт.


Фото: kyivcity.gov.ua

Такой уже сложный ты типок-министр. НИЧЕГОСЛОЖНОГО НЕТ - ИГРОКОВ УРОВНЯ СБОРНОЙ С ПАСПОРТОМ УКРАИНЫ НЕ ИГРАЕТ сейчас В РОССИИ, следовательно всё очень просто ИГРОКОВ ТАМ НОРМАЛЬНЫХ НЕТ - ВЫЗЫВАТЬ НЕКОГО (Можно там вспомнить бывших кротов Ракицкого - он уже старый и уже давно не тот, и второй бывший крот Ордец - тем более никогда толком не играл и не вызывался в СБУ)
Житие мое. Что ты мелишь пес смердячий?
Я конечно все понимаю, но вопрос действительно сложный. Сложно же дать ответ. Тут так сразу и не ответишь, потому что сложно. Ну действительно, слишком сложно. После такого сложного вопроса, лично у меня разболелась голова, потому что было очень сложно о таком думать. Сложнее вопрос я в принципе не встречал и мне очень сложно было бы ответить на его сложном месте.
Чистий портрет слуги урода. Завтра мав би подати у відставку. Та й СБУ маєфронт роботи. Але ,хто ...лейтенант баканов? Даааа ситуація....
Не! Ну это однозначно дно! Я правильно понял это министр спорта Украины?! Если это так то моё личное мнение что после этого интервью он должен пойти в отставку и СБУ должно открыть хотадальство о сепаратизме! Поскольку исходя из его слов все кто работают на страну агрессора и платят там налоги НО поддерживают знамя Украины и боряться за честь и подиум страны это люди с большой буквы и патриоты своей страны! Хотя это очень сложный вопрос! Ну лично для себя я так понял это интервью! Честно таким людям не место в правительстве вообще! Реально нет слов!
Сховати
trahim, надо ещё проверить на наличие бизнеса/недвижимость на роисси. Не только футболистов, но и всех госслужащих. И по факту уплаты хотя бы копейки налогов в бюджет страны свинособак СБУ должно возбуждать уголовное дело о сепаратизме!
судя по ответам, минитстр, прости хоспади, дупля не отбивает, где в европе/мире украинский футбол, и что играет на роиси
Это сложный вопрос.....пизд....ц
Его все подводили к нужному ответу, но этот безпринципный долб..йоП так ничего и не понял...
Вопрос тяжелый … Забыть плохое практически не возможно … но ненависть это путь в никуда
Сховати
Basilika, а в чем тяжесть вопроса? Ты либо поддерживаешь человека, который платит налоги стране-агрессору, либо не поддерживаешь! Тут как раз все очень просто.
Ганьба такому безпринципному міністру-флюгеру!