28 серпня 2021 20:54
16

На матче "Динамо" - "Колос" присутствует 8870 зрителей

На матче 6-го тура Премьер-лиги между "Динамо" и "Колосом", который проходит на НСК "Олимпийский", присутствуют 8870 зрителей.

Та бо чемп і кубок треба грати на Лобановського. А Єврокубки на НСК.
Сховати
Megogo VS Olltv, Вот и мне кажется что чемпионат и кубок ржавая помойка должна играть в Мариуполе, а еврокубки в Харькове. А НСК Олимпийский должен оставаться стадионом сборной Украины и Динамо Киев, как это было всегда.
Суркісу взагалі пофіг на честь . Пам'ятаєте як на Лобановського Шахтар домашню гру грав? Суркіс дозволив, так в конференц залі кроти завісили герб Динамо . Це ж ганьба ! А зараз в підтрибункє нск зняли плакати Динамо з історичними фото. Суркіс це дозволив , він дозволив грати там кротам.
Люди, ви якщо мінусуєте, хоч поясніть, в чому я неправий?
Сховати
Pavlo, я не мінусував, думаю, це просто емоції - незгода, щлість, роздратованість щодо такого стану речей. А як ще її виразити? Ну, хоч мінусувати ))
Сховати
Буковина, ну це як психічні проблеми , є якийсь факт ,; очвидний , а ти робиш вигляд що все добре, і по тихому мінусуєш. Дитячій садок, така реакція нічого хорошого не дасть.
Pavlo, назовите сезоны, когда на матчи чемпионата Украины народ валом валил. Низкая посещаемость внутреннего чемпионата в Киеве после развала "совка" - это печальная действительность. Или Вы думаете, что если кроты пролезли в Киев, то болелы повалят на стадион перебивать посещаемость Шахтёра?
Сховати
Santos, може це проблема менеджменту? Всі ці роки ніякої системної роботи не проводять. В мегаполісі де постійно в місті 3 млн і ще поряд стількі ж, раз на тиждень збирати 8 тис ? Та це смішно. Чомусь на кротів більше ходить, а тут мінусують, мабуть це їм подобається. Просто клуб пливе за течією, на колишніх заслугах. Суркісу жаба давить , виділяти пару лямів на рік , на маркетинг. Є різні креативні агентства типу Федорів, ну запросить їх, дайте їм ютьюб канал, сайт, стадіон і грощі, нехай роблять . Але Суркіс не вважає що це потрібно, він навіть автобус і газони не міняв роками , бо йому це і сказати ніхто не може, бо в клубі всі друзі і динамвіці, немає менеджеру який скаже, дайте гроші на це це , зробіть те...Луческу і Ребров це могли сказати, сам Суркіс це не може.
Сховати
Pavlo, на тему много Суркис делает для Динамо или мало я бы посоветовал Вам пообщаться с болельщиками Днепра, Металлиста, Черноморца, Карпат и многих других клубов Премьер Лиги. Ссылаться на "крутизну" менеджмента кротов не стоит. Там у рыжего душегуба бабла, как у дурака махорки.
Сховати
Santos, грощі в футбол не грають, принаймні без менеджменту мало що буде , деякі клуби як мансіті і псж роками скупають на мільярди, а лч виграти не можуть. До того ж зараз в кротів склад не сильно дорожче ніж в Динамо.
Ви були сьогодні на стадіоні? Да не ходять на кротів більше людей, я Вам навіть цифри точні написав (мене теж доречі мінуснули))), єдина різниця менеджменту кротів це видавати безкоштовні квитки на підвласних Ахметову компаніях.
Pavlo, шановний озернись.. люди більше зараз турбуються про те, як вижити.. повір їм до футбола як тобі до Місяця пішки йти.. пріоритет - виживання. Так не у всіх є проблеми, але раніше люди дозволяли собі набагато більше.. наприклад скажи мені коли ти останній раз ходив у органний зал? Туди теж ходить дуже мало людей.. Я не виправдовую Суркіса та його менеджмент, але скинь трохи оберти своєї емоційності.. наприклад мій сімейний бюджет не дозволяє мені їздити в Київ на матчі Динамо і мені від цього дуже прикро..
Я пишу про це кожну домашню гру. На Динамо в цьому сезоні , навіть 10 т не приходить. На кротів ходить стількі ж, навіть трохи більше. Знову замінусують мене. Це ганебно, Суркіс довів клуб до плінтуса. Буде ще одна ганьба, коли на еврокубки на кротів більше приходити будуть. І це в Києві , не десь там в Донецьку чи Харкові, в Києві на них більше ходить ніж на Динамо. "Браво" Суркіс, мільярд він вложив..
Сховати
Pavlo, к примеру против Вереса во втором туре было 12936 зрителей
Сховати
Денис, вауу досягнення. На пару тис більше ніж в кротів, і це вдома в Динамо . Це нижче нікуди
позорище) на Шахту больше ходит)