22 квітня 2021 16:45
10

"ТаТоТаке": Шевченко может вызвать в сборную Украины Кулача, Тотовицкого, Юрченко, Назарину и еще ряд игроков из Премьер-лиги

Як вже повідомили в свіжому випуску ТаТоТаке, на розширений збір національної команди, який планується провести з 15-го по 22 травня в Харкові і завершити його контрольним матчем проти Бахрейну, швидше за все, буде викликаний півзахисник «Зорі» Владислав Кочергін.


Сьогодні нам вдалося дізнатися, що з великою часткою ймовірності серед викликаних опиняться найкращий бомбардир сезону Владислав Кулач і найрезультативніший гравець чемпіонату за системою «гол+пас» Андрій Тотовицький (при сприятливому прогнозі лідер «Десни» повернеться в загальну групу на початку травня).

Також дуже ймовірно очікувати в списку Владлена Юрченка, Єгора Назарину і Владислава Кабаєва з «Зорі». Крім того, тренерським штабом розглядаються кандидатури футболістів «Олександрії» - Юрія Паньківа, Кирила Ковальця, Валерія Лучкевича і Валерія Бондаренка.
Всього Андрій Шевченко планує задіяти на цьому зборі до 30 гравців з клубів УПЛ. Відразу ж після закінчення європейських чемпіонатів до них приєднаються легіонери.
Есть уверенность и есть самоуверенность, а в случае с Буяльским, скорее "упоротость". Ну да ладно, Евро, оно всё покажет. В конце концов обоим Андрушам отвечать за результат.
А БУЯЛЬСКОГО он может вызвать, или дело в принципе?
Если футболисты "Александрии" заслужили места в Сборной, то кому-то из тренерского штаба пора - на выход! Хотя понимаю, что это всё - журналистский трёп под названием "бурбосятина".
Ну головне шоб без Буяльського. І ще головніше шоб Коваленко був. а то шо, даремно він в Аталанті лавку сракою полірує і ригає на тренуваннях Гасперіні? Мастер є мастер.
Для наших пацанов, пусть даже может быть разовый вызов в сборную даёт доп-мотивацию развиваться расти и тд. Там своя атмосфера. По-моему это отлично
Сховати
А за Бую обидно, да)
А в збірній є позиція на якій грають Юрченко і Тотовицький в клубах?
Или клонировать Коваленко и вызывать 11 голденбоев
Буяльському мабуть треба в Зорю чи Олександрію переходити, щоб в збірну попасти.
Сховати
Або одразу в Реал.
Сховати
Мабуть з "Реалу" декі хоча б на лаву запасних потрапляють :)