19 травня 2020 22:24
5

Журналист: "Из года в год Андрей Шевченко становится марионеткой в политических играх"

Журналіст Костянтин Андріюк на своїй сторінці у Фейсбуці прокоментував звернення Ігоря Бєланова, Олега Блохіна й Андрія Шевченка до спікера Верховної Ради в з критикою розслідування діяльності президента УФА Андрія Павелка.


"Мені лише одне цікаво!Головний тренер збірної України Андрій Шевченко взагалі хоч знає про існування цього листа? Він хоч може розшифрувати абревіатуру - ТСК ВР? Він хоч назве село, де знаходиться цей завод штучних полів? Точніше, вибачте - знаходився!


Він... та що тут далі продовжувати, це якийсь день бабака!


З року в рік, ця людина стає маріонеткою в політичних іграх. І життя його нічому не вчить!


А загалом, йому і переживати нічого! Український вболівальник, він такий. Терплячий! Тому, збірна України, давай - Вперде!" - написав Андріюк.

Я також розчарований цим листом-зверненням.
Але, хто такий Андріюк, посередній журналіст що й розмовляти нормально не може без матюків, щоб ось у такій знущальній формі характеризувати людей, заслуги і досягнення яких визнані світом. Що Він зробив за своє життя, окрім недолугої і тупої недопередачі?
Сховати
А.В., я не є його фанатом, але по-перше - жодного разу не чув від нього матюків, так що тут ти трохи пролетів...
а по-друге - він є один з не багатьох українськи журналістів, у яких є кахонес
Из всей троицы жалко только Игоря Беланова. Один коммунист, второй вперде, только Игорь занимается своим делом. Че ж они молчали о вмешательстве политики, когда при прошлой власти одни только политики и рулили в федерации?..
Сховати
Andriy, при прошлой власти они не работали в ФФУ и не получали по 800 тысяч гривен в месяц , как Маркевич за то что ничего не делают и ни за что не отвечают
Сховати
felix, да вы что?
Блохин начал работать в Федерации 27 декабря 2018 года.
Шевченко тренирует сборную в качестве ассистента Фоменко с 16 февраля 2016 года.
Маркевич, кстати, пришел в ФФУ позже Шевченко — 12 июля 2016 года.
Повторяю, у Блохина и Шевченко была возможность повозмущаться по поводу политизированности Федерации времен Петра Алексеевича, когда губернаторы, депутаты и проч. влились в ее стройные ряды. Но тогда почему-то этого никто не делал.
А зачем сюда приплели Игоря Беланова все равно не понятно. Он разве что кубок жеребил...