1 квітня 2015 13:58
22

У касс НСК "Олимпийский" выстроились очереди за билетами на матч "Динамо" - "Фиорентина" (+ФОТО)

Судя по всему, НСК "Олимпийский" ждет аншлаг на первую игру киевского "Динамо" с "Фиорентиной" в 1/4 финала Лиги Европы. За 25 минут до открытия касс собрались достаточно внушительные очереди болельщиков, желающих приобрести билеты.


 

вибачте що написав два одинакові повідомлення, я тільки зареєструвався. і якщо можна підкажіть які сектора будуть хороші для перегляду, якщо розглядати білети за 150 і 250 грн?
Сховати
Олеже, хороші для перегляду місця- це будь-які місця у другому ярусі, краще перші ряди. Точна кількість квитків в одні руки через інтернет замовлення- я хз. Але квиточка 3 точно можна замовити за один раз. Потім сплатити їх карткою, роздрукувати ел. лист що надійде на Вашу ел.пошту. Як буде час обміняти їх в касах Республіканського. Можна і в день матчу але рекомендував би за декілька годин до початку. З.і. посилання на сайт НСК в розділ квитків http://ticketing.nsc-olimpiyskiy.com.ua/. Але розділ висить досі. З.і.і. Вчора таки взяли квитки :) Не через мережу, а по-старому в касах.
Сховати
дякую. я собі замовив 1 квиток онлайн, на 44 сектор, інших вже не було. оплатив, квитанція про оплату прийшла, гроші зняло, а сам електронний квиток на емейл так і не прийшов. написав їм на емейл, поки чекаю відповіді. чому в нас завжди якісь проблеми...
Доброго дня всім, підкажіть як купити квитки через інтернет. вони персональні тобто тільки для тої людини на яку купляв, чи у разі чого, можна віддати комусь іншому і він піде, якщо мені не вийде? дякую.
Сховати
Шось мені підказує, шо ти - перекупщик...такі питання просто
Сховати
та ні, я дійсно хочу перший раз поїхати на Динамо, з дитинства мріяв, і так ніколи і не був. просто я не з Києва, ніколи не був на великому футболі.
обычный вопрос человека, который не покупал билеты через интернет. И которому лень полазить по сайту, где их продают, и почитать))
Сховати
Там где продают то все висит
Доброго дня всім, підкажіть як купити квитки через інтернет. вони персональні тобто тільки для тої людини на яку купляв, чи у разі чого, можна віддати комусь іншому і він піде, якщо мені не вийде? дякую.
что мешает людям так на каждый матч собираться? цена 10-40 грн за билет, как мне кажется, ультраадекватная
Да, сайт еле шевелится на матчи УПЛ а тут ясное дело, лежит не вставая.
І скільки народу буде на стадіоні? Адже закрили для відвідування ще одну трибуну...
пришел в 13:40, и в 15:30 только купил))))
Подскажите почему нет онлайн продаж????
Сховати
Потому что пока будут дебилы руководить НСК Олимпийский, так и будет - в онлайн билетов нет, поле в плохом состоянии, на стадион можно пронести любые флаги. Список можно продолжать до бесконечности. Пора уже эту шайку разгонять.
Может комуто пригодится https://bilet.privatbank.ua/sports#vendors/events
Я читав десь, що хлопці знайшли якийсь підземний тунель від метро Деміївська. По колектору старому можна вийти на сам стадіон. Не знаю чи правда, ніхто не чув такого?
Сховати
Так, є такий колектор, прямісінько під бесарабськими воротами виходить. Мілевський через нього часто за пивом бігав під час матчів
Ще бариги не затарились, так що поки чекаємо.