Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 8
Поки що подобається своїм настроєм, видно що хоче проявити себе!
Показати
Олег, согласен, хотя и не представляю как он сможет проявить себя с таким весом. Но если поможет Днепру, будет отлично.
Fiml, не потрібно приводити 2006 рік, там Блохін був тільки як мотиватор, всю тактику на себе взяв Сабо. я добре помятаю Францію на Євро 2012, коли зіграли атакуючим складом, з опорником Назаренком. і програли 0-2 без шансів. Мені імпонує футбол від оборони, коли в захисті все спокійно і завдяки майстерності гравців атаки забиваєтся 1-2 голи і гра зроблена. Челсі і Атлетіко найкращий приклад.
Показати
Олег, А Сабо там вообще причем? Может вы Альтмана имели ввиду?
не треба на емоціях критикувати гру збірної, я помятаю яка дирява була оборона за Блохіна, зараз навчились грати на сухо, не вистарчає в нас гравців які можуть зробити різницю що б вигравати, 1-0. треба покращувати гру в нападі, і все буде нормально.
Показати
Олег, особенно в отборе на ЧМ-06... прям такая дырявая оборона при Блохине была...
Павелко поки хороше враження складає!
Показати
Олег, интересно ,благодаря чему сложилось такое мнение? Далеко не глупым разговорам? Ну его правда не для этого выбирали - у нас сейчас полстраны может много чего рассказать в подобном духе.
А что конкретного сделал Андрей в своей футбольной деятельности? Похвалить пока не за что - пройдёт время и там поглядим.
проте вважаю що при продажі Стерлінга, Ліверпуль найкращий варіант для Коноплянки.
Показати
я никак в толк не возьму, причем тут Стрелинг к Конопе, если они на разных флангах играют...
дуже подобається Сергій Станіславович, розуміє що вже пора, не потрібно тримати гравця, йому буде все важче мати потрібну мотивацію. Динамо велика команда, але чемпіонат у нас ніякий, особливо зараз, 14 команд 26 турів... Хай Ярмола покаже себе в Англії, а тут замість нього буде Мякушко.
Показати
Більшість так мабуть і думають.
вибачте що написав два одинакові повідомлення, я тільки зареєструвався. і якщо можна підкажіть які сектора будуть хороші для перегляду, якщо розглядати білети за 150 і 250 грн?
Показати
Олеже, хороші для перегляду місця- це будь-які місця у другому ярусі, краще перші ряди. Точна кількість квитків в одні руки через інтернет замовлення- я хз. Але квиточка 3 точно можна замовити за один раз. Потім сплатити їх карткою, роздрукувати ел. лист що надійде на Вашу ел.пошту. Як буде час обміняти їх в касах Республіканського. Можна і в день матчу але рекомендував би за декілька годин до початку. З.і. посилання на сайт НСК в розділ квитків http://ticketing.nsc-olimpiyskiy.com.ua/. Але розділ висить досі. З.і.і. Вчора таки взяли квитки :) Не через мережу, а по-старому в касах.
Доброго дня всім, підкажіть як купити квитки через інтернет. вони персональні тобто тільки для тої людини на яку купляв, чи у разі чого, можна віддати комусь іншому і він піде, якщо мені не вийде? дякую.
Показати
Шось мені підказує, шо ти - перекупщик...такі питання просто
No results found.