13 жовтня 2022 21:47
8

"Динамо" – "Ренн" 0:1. Звіт про матч. Шанси на вихід до плей-офф Ліги Європи втрачені

У 4-му турі групового етапу Ліги Європи "Динамо" на стадіоні "Краковія" у Польщі приймало "Ренн", якому минулого тижня поступилося у Франції з рахунком 1:2.

Щодо стартового складу "біло-синіх" на гру, то якихось суттєвих перестановок не відбулося. Єдиною зміною, що варто уваги, стала поява на лівому фланзі півзахисту Гармаша, тоді як Кабаєв залишився в запасі. Також тренерський штаб киян на правому краю захисту віддав перевагу Тимчику, а не досвідченому Кендзьорі.

Нещерету довелося вступати в гру вже на 4-й хвилині. Дезiре Дуе вирішив перевірити на пильність кіпера киян ударом з-за меж штрафного майданчика. М'яч полетів по центру воріт і прямо в руки Руслану. Наступна атака гостей завершилася пострілом Буріжо у ближній кут, але й тут Нещерет зіграв упевнено та надійно.

У киян попереду взяв на себе ініціативу Циганков. Віктор у фірмовому для себе стилі змістився з правого краю ближче до центру та після кількох замахів пробив із лівої. М'яч влучив у захисника і опинився у Манданда. На 15-й хвилині "Ренн" створив найнебезпечніший момент біля воріт "Динамо", який ледь не увінчався голом. Після удару Буріжо з лінії в штрафний м'яч пролетів поряд з дальньою стiйкою по траєкторії, недосяжної для Нещерета.


"Біло-сині" знову не стали зволікати з відповіддю. Гармаш скористався вільним простором попереду, підпрацював м'яч під удар і пальнув у район дальньої дев'ятки воріт Манданда. Досвідчений воротар "Ренна" у гарному стрибку відвів загрозу.


На цьому обмін моментами не скінчився. На 30-й хвилині Меллінгу вдалося проскочити крізь оборону "Динамо" та завдати удару по воротах Нещерета. Везіння було на боці динамівців - м'яч пройшов за кілька сантиметрів від дальньої cтiйки.

Наприкінці першого тайму Циганков виконував перспективний простріл із правого флангу, проте ні Бєсєдін, ні Дубінчак до м'яча не дісталися. Загалом "Динамо" виглядало набагато цікавіше, ніж у виїзному поєдинку у Франції. Хоча в завершальній стадії, як і раніше, були проблеми.


Щойно почався другий тайм, як "Ренн" вийшов уперед. Після навісу з кутового, м'яч дійшов якраз у воротарський майданчик на Ву, який ударом у дотик практично не залишив шансів Нещерету. На 60-й хвилині динамівці знову ледь не наступили на ті самі граблі. Цього разу навіс із кутового схожим чином замикав Теате, але схибив.

Взагалі "Ренн" після перерви діяв набагато небезпечніше. "Динамо" навпаки в атаці майже нiчого не показувало. Як наслідок, на 66-й хвилині Луческу вирішив провести потрійну заміну. Вівчаренко вийшов замість Дубінчака, Кабаєв замінив Гармаша, Бєсєдін поступився місцем на полі Ванату. За кілька хвилин у гру замість Шепелєва вступив Андрієвський.

Поява свіжих футболістів не справила особливого ефекту на атакуючі дії "біло-синіх". "Динамо" грало надто передбачувано для суперника, який легко читав усі ходи підопічних Луческу. Кияни поспішали, і цей поспіх не йшов їм на користь. Неточні передачі, втрати м'яча у простих ситуаціях та відсутність креативу зводили нанівець усі їхні спроби змінити рахунок на табло.


Останні 15-хвилин основного часу матчу французи грали за рахунком із рідкісними виходами в контратаки. Основним завданням "Ренна" було якнайдовше зберігати м'яч і не віддавати його "Динамо". З чим гості успішно справлялися, а динамівці, у свою чергу, нічого не могли цьому протиставити.


Єдиний шанс вирвати нічию був у компенсований час у Караваєва. Після удару динамівця з-за меж штрафного м'яч рикошетом від гравця "Ренна" мало не влетів у кут воріт Манданда. За підсумками кияни закономірно програли, втративши всі шанси на вихід до плей-офф Ліги Європи.

Позор! "Дно пробили" уже. Тонем дальше или будем принимать меры?
Осталось только имя
Суркис!!! хватить позорить Динамо! иди торгуй антикварными часами которые вывез в румынию! Шахтер, который все топили в дерьме 8 лет войны, играет за честь страны и не плохо! а мы позорники. Зато в тепле, сыты и с бабами!
Та коли ж забивати почнемо???
Будет эпично если Луческу уйдет с ДК после игры с Шахтером
Сховати
Ширинкович, та він і має піти, такої провальної підготовки до сезону і тошнотворної гри я навіть пригадати не можу
Перефразируя классика: в футбол играют 22 человека, а проигрывает всегда Динамо... Не команда, а мягкие игрушки...
Сховати
Paul, Изделия мягкие.