8 грудня 2021 23:56
47

"Бенфіка" - "Динамо" 2:0. Звіт про матч. Грюкнути дверима не вийшло

У заключному турі групового етапу Ліги чемпіонів "Динамо", що залишилося без єврокубкової весни, відстоювало клубний престиж у матчі з "Бенфікою".

З перших хвилин у складі киян на поле вийшов Вербич, що розташувався на лівому фланзі півзахисту. За відсутності Кендзери позицію правого захисника зайняв Тимчик, а на вістрі атаки з'явився Гармаш.

Лісабонці зі старту понеслися вперед і вже на 30-й секунді могли засмучувати Бущана. Кіпер киян відбив удар а дальній кут Яремчука, який прорвався крізь оборонні ряди, а Рафа, який опинився на добиванні, пробив над поперечиною.

Уникнувши швидкого пропущеного м'яча, "Динамо" відсунуло гру від своїх воріт і на 8-й хвилині навіть не могло, а зобов'язане було виходити вперед.

Буяльський розібрався з двома захисниками в штрафному майданчику і викотив круглого під удар Циганкову. Однак Віктор зробив неймовірний промах, пробивши над, по суті, порожніми воротами.

Далі Бущан відбив дальній постріл від Піцци, а ось з ударом Яремчука впоратися не зміг. На 16-й хвилині Роман з лінії воротарського в дотик замкнув простріл від Жоау Маріу і відкрив рахунок у зустрічі.

На 22-й хвилині в сітку воріт киян влетів другий м'яч. Вербич допустив дитячу помилку, віддавши передачу у власну штрафну акурат на Жілберто, який скористався подарунком від словенця і розстріляв Бущана.

За рахунку 2:0 лісабонці віддали ініціативу "Динамо", яке стало більше володіти м'ячем і розігрувати його на підступах до штрафного господарів, але до погроз воротам Влаходімоса справа не доходила.


Після перерви картина на полі змінилася. "Бенфіка" вже особливо нічого не хотіла створювати попереду, а от "Динамо" нарешті почало створювати моменти. На 58-й хвилині Миколенко вдався класний удар з льоту, після якого м'яч просвистів поруч зі штангою.


Непоганий момент був у Гармаша, який замикав простріл з правого флангу, правда, за підсумком у Дениса було зафіксовано положення поза грою. Сидорчук завершив багатоходову комбінацію неточним ударом з лінії штрафного майданчика. Влаходімос продовжував залишатися без роботи.


Потривожити кіпера "Бенфіки" вдалося Тимчику. Захисник "Динамо" підключився до атаки по правому флангу і на дальній штанзі замикав навіс від Шапаренка. Влаходімос у стрибку відбив м'яч на кутовий.


На 78-й хвилині Грецький воротар лісабонців знову продемонстрував свою майстерність. Після удару Буяльського і рикошету від гравця "Бенфіки" м'яч опускався за комір Влаходімосу, але той зумів перевести його через поперечину.


Враховуючи пасивну гру господарів у другому таймі, які зробили ставку на оборону, динамівці могли розраховувати як мінімум на один гол, але рахунок не змінився. "Біло-сині" зазнали поразки в останньому матчі групового етапу Ліги чемпіонів, не зумівши як слід грюкнути дверима наостанок.

За 2 года выступления в Лиге Чемпионов выиграть только 1н матч и забить 5 голов, пропустить 22 это не на какие мысли не наводит? Тут уже пора и проституток менять и кровати и бардель !
Сховати
Bezbash,
Чтобы всё это менять нужно иметь финансы , желание и ещё понимание что делать, ну и сильный конкурентный чемпионат. У нас ничего этого нет и в ближайшем будущем не будет.
ШД показал , что одних только вложенных денег мало.
Оценивайте ситуацию реально.
немає в нас форварда!!! немає
Сховати
Xapakipi, мабуть, вже ніколи не буде
Xapakipi, "У нас еще есть 90 дней для дозаявки. Мы смотрим, ищём, потому что имея впереди одного нападающего... Выпустил второго, думал он нам что-то поможет, а он нам поможет только умереть, б**дь... Нападающий, б**дь... Как чувствовал, как чувствовал, б**дь, не было больше, надо было выпускать нападающего, б**дь. Он недавно за сборную Венесуэлы тачку провозил. Я его, идиот, б**дь, ещё сегодня выпустил! Ну теперь знаю, что с ним делать - собрал сумку, на х*р домой, б**дь!!! Так в футбол не играют. За деньги тем более... За очки... За Родину... Какую Родину? Венесуэльскую..."
Xapakipi, а шо є?
імпотенти ....
Сча до весны будем слушать в интервью от ИМСа и игроков-об "ценнном опыте","никакой трагедии не делаем" и "мы станем только сильнее"
На экскурсию то хоть сходили по Лисабону, туристы?