12 грудня 2021 19:00
23

"Динамо" - "Зоря" 1:1. Звіт про матч. Кияни йдуть на зимову перерву з поганим настроєм

В останньому матчі чемпіонату України перед зимовою перервою "Динамо" в рамках 18-го туру на НСК "Олімпійський" приймало "Зорю".

У порівнянні з матчем Ліги чемпіонів проти "Бенфіки" в стартовому складі киян відбулася тільки одна зміна. Замість Вербича на позиції лівого вінгера вийшов де Пена.

Примітно, що в заявці на гру У "Динамо" опинився тільки один номінальний форвард - Кулач, який залишився в запасі. У нападі ж з перших хвилин вийшов Гармаш. Як стало відомо пізніше, Рамірес і Шкурін отримали травми.

Перший небезпечний момент у грі створила"Зоря". На 8-й хвилині після передачі Фаворова з правого флангу по м'ячу з лінії штрафного майданчика смачно приклався Назаріна. На щастя для киян, круглий пролетів в сантиметрах від дальньої штанги.

Динамівці майже відразу відповіли своїм ударом по воротах "Зорі". Гармаш з приблизно 6-ти метрів головою замикав навіс від Миколенка від лицьової лінії, але м'яч став легкою здобиччю Мацапури.

Далі нагадав про себе Циганков. Спочатку Віктор ударом зі штрафного пробив над дальньою дев'яткою, а потім після розіграшу кутового спробував вразити дальній кут з правого флангу, проте влучив у штангу.

Міг забивати і Буяльський. На 21-й хвилині Циганков виконав дотепний "черпачок" в штрафну на Віталія, який з гострого кута не зміг пробити Мацапуру. Луганчани в свою чергу зрідка вибігали в контратаки, але Бущана ніяк не турбували.

На 35-й хвилині "Динамо" було зобов'язане виходити вперед. Після прострілу Циганкова з правого краю штрафного і ефектного пасу Буяльського п'ятою з лінії воротарського бив Гармаш - Мацапура ногою відбив м'яч. У наступному епізоді удар Дениса прийняв на себе захисник.

Коли здавалося, що команди підуть на перерву за рахунку 0:0, киянам вдалося забити м'яч у роздягальню. Шапаренко передачею по центру знайшов Гармаша, той переадресував круглого на Буяльського, і Віталій ударом низом прошив Мацапуру.

На самому початку другого тайму "Зорі" вдалося відігратися. Сайядманеш отримав у штрафному передачу від Фаворова, обробив м'яч, розвернувся і з 12-ти метрів відправив його біля кут воріт Бущана.

Через кілька хвилин Назаріна вискочив з-за спин захисників "Динамо", уникнувши офсайду, і опинився прямо перед воротами киян. Бущан вчасно скоротив кут обстрілу і відвів загрозу.

На 53-й хвилині Мацапура ціною жовтої картки вберіг свою команду від неприємностей. Кіпер" Зорі " за межами штрафного збив виривався у вільну зону де піну.


Вдруге м'яч побував у сітці воріт Бущана на 60-й хвилині. Імереков скористався навісом зі штрафного і ударом головою в падінні вразив ціль. Правда, порадіти гостям не вдалося, так як арбітр без роздумів зафіксував офсайд.


Потім двічі свою команду виручив Мацапура. У першому епізоді воротар "Зорі" відбив удар Караваєва низом, а в другому зреагував на постріл Шапаренка в ближній кут.


На 78-й хвилині зустрічі кияни втратили ще один шанс вийти вперед. Мацапура відбив удар Гармаша з дальній кут з-за меж штрафного майданчика, на добиванні опинився Циганков, але з гострого кута не зумів як слід підлаштуватися під м'яч і пробив над воротами.


Луганчанам не знадобилося багато часу, щоб огризнутися. Мацапура вибив м'яч на половину поля киян, пішла зкидка на Кабаєва, який вийшов на ворота Бущана і пробив над поперечиною.


У компенсований час на поле вийшов Кулач, який замінив Гармаша, але за 3 хвилини нічого зробити не встиг. У кінцівці зустрічі Мацапура відбив удар Циганкова, а на добиванні ніхто з киян зіграти не зумів. Динамівці втрачають дорогоцінні очки, і тепер на два пункти відстають від" Шахтаря " в турнірній таблиці.

Гравців на дві команди. А підсилити гру немає потрібного гравця. Зоря кожен сезон втрачає по 3-5 основних. Нікого не продаючи.
Скільки можна мазать?
Мда, не затоптати Зорю, після виграшу ШД - провал. Якщо не виграють в квітні у кротів - чемпіонству бай-бай можна помахати.
Сховати
Не знаю … та поки не бачу нашіх козирів з кротами … їх просто нема … так , нічию зкатати…
Чекаю з нетерпінням пояснень такої гри. Срамота. А можливо вже всі в літаках сидять.
Сховати
Aleks,саме так … мені дуже смішно коли деякі люди кажуть що дуже важко мотивувати команду у кінці сезону чи полу сезону …. ну так введіть містер один і другій функцію у контракті і безжалісно штрафуйте грошима - забігають як останній раз …
Це в нас поганий настрій. А гравцям , судячи з гри, абсолютно по.уй. Вони подумки вже на Мальдивах
Кроти вчора газон рили. Після другого голу раділи неначе ЛЧ виграли. А наші бездарі... Просто чергове жахіття!
Сховати
Пояснення одне - ми не готуємось стати чемпіонами….
Кожен рік лайна підкинуть в душу і вперед на Мальдіви.
Заголовок статьи как по мне, слишком оптимистичный. Автор верит в то, что футболисты Динамо расстроились из-за второго места. Но что-то мне подсказывает, что на самом деле расстроились только мы. А игроки сейчас быстренько примут душ - и в отпуск в тёплые края. Им то что. Если бы расстроились по настоящему, то Цыганков должен был бы не на пляж улетать, а заехать на базу и отрабатывать удары правой, чтобы к концу отпуска, может быть, научиться попадать в пустые ворота с пяти метров
Сховати
Це точно
2-го тайму
15 перших хвилин Сирота та Забарний міняються флангами - Ви вірите що молоді грвці вирішились на таке ?