Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 137
Швецов для них найкрайщий арбітр, про нього сам Пердунеску похвально відзивався))
Показати
у Швецова, мабуть, гнучка система знижок для постійних клієнтів)))
Ну все правильно написано! Я Циганика незлюбив ще за часів програми "Відверто про футбол" на Мегаспорті, в якій він постоянно перебивав гостей своїми питаннями, і корчив із себе великого спеціаліста! Сама нормальна програма яка була у нас це програма "Гол" по Новому каналі.
Показати
"Гол" - згоден! Ще "Українські пристрасті" нп 5-ому нічого були...
знайшов у історії, але чомусь її немає на сайті!!)??
Показати
Шукайте уважніше.
Коментарі по темі:
Владислав ти все правильно написав. Невідомо де булоб Динамо якщоб не Суркіси, ну думаю на першому місці в ЧУ йогоб небуло! Донецкіє вже задрали по горло!! і нагадаю хто привіз в Україну Євро 2012, якщоб не Євро, небачити нам стадіонів, доріг, аеропортів, готелів, і тд. А тим хто хоче відставки Ігоря Суркіса від президента Динамо, хочу сказати щоб помовчали , команда бореться з року в рік за перше місце, грає в Єврокубках, вкладаються величезні гроші в команду, ну може ненастільки раціонально, але все воно Є! Стане хтось інший у руля ДК небачити нам ні першого місця ні ЛЧ, моя думка така!
Показати
Спасибо товарищу Сталину за наше счастливое детство. "А тим хто хоче відставки Ігоря Суркіса від президента Динамо, хочу сказати щоб помовчали , команда бореться з року в рік за перше місце, грає в Єврокубках, вкладаються величезні гроші в команду, ну може ненастільки раціонально, але все воно Є!" Михась, я плакаль
Кращий захисник України. Потенційно один кращих в світі .. тобі треба до лікаря!!)))
Показати
Був лікаря - поставили діагноз не виліковний :)
такого "бреду" ще нечув)))
Показати
Ви Михасько ще багато чого не чули і не бачили, а от чи зможете побачити, чи хоча би почути ? Питання ... це вже від вашого розвитку як особоистості буде залежати ...
Коментарі по темі:
Про що ви говорите? суддя відсудив нормально, скажем так на 4+ із 5 бальної. а у Дніпра походу вже комплекс на суддівство. штрафний удар був однозначно! Гармаш був перший на мячі, а Інкум зіграв бедром у Гармаша. Чи це несуперечить равилам???
Показати
А о чем я говорю, простите? Где я сказал, что арбитр отсудил плохо?
Отак скоро небось неможна буде торкнутись негра бо звинуватить в расизмі! А Ворскла молодці!! файно грають хлопці, і Павлов молодець, який вже сезон тяне Ворсклу за вуха. Йогоб в Динамо всі соки б з Алів і Мілів вижав!!!
Показати
Там уже выжимать нечего в 28 лет, там уже... короче - подальше отправлять из клуба! :)))
Зато братья Кличко не только торкаются чернокожих и не один не обвинил их в расизме, хотя видит это весь мир.:)))))))))))))))
Все по ділу, я сказав би ще що вони виграють матчі не тільки тому що Ярмоленко і Мехмеді мають бажання грати в футбол ,а й тому що досить непогано готові фізично, при повній відсутності думки головного тренера їм це вдається.
Показати
Просто індивідуальні якості гравців Динамо, настільки переважають рівень гравців суперників, що виявляється цього достатньо для перемоги, але якщо проектувати цю гру на ЛЧ - то боюсь нового анти рекорду в ЛЧ.
нерозумію чому у нас не наказують правопорушників після ігор по відео, у всій Європі цим користуються, вчинок сируна мігби потянути на 5-10 матчів дискваліфікації! його можна трактувати як спроба удушення гравця суперника!!!
Показати
Ну почему же. Вон в прошлом году по видео дисквалифицировали Фернандиньо. Он даже матч пропустил. Очень трудный. С "Ильичевцем")
Автор: Міша
9 грудня 2011 14:10
Що далі??
Ось уже закінчується перша половина сезону, а у нас як завжди більше запитань аніж відповідей. Мені це дивно визнавати але з року в рік гра динамо нагадує важко хворого пацієнта, який все ближче до смерті((...
Автор: Міша
26 вересня 2011 10:55
Ось уже 11 тур Премєр-Ліги доходить до завершення.
 Ось уже 11 тур Премєр-Ліги доходить до завершення, позаду третина чемпионату. У таблиці троєвладдя, так непомітно але впевнено Металіст тянеться за лідерами чемпіонату. І хто його знає можливо в...
Автор: Міша
27 травня 2011 13:50
Сама цікава пора для вболівальників відкрита.Кого запропонуєте Ви?
Це мій перший пост, тому якщо будуть помилки нелайте, з укр.мови мав 3. Скоріш за все першою покупкою Динамо цього міжсезоння стане Кардосо. Це недивно бо коли з обойми вилітав Шева або Мілевський зразу починались проблеми у нападі команди, Кравець і Зозуля явно не тянуть на Євро арені...