Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 23
Сьогодні молоді представники чоловічої статі в сбірній по футболу просто ЛЕДАЧІ ! Футболку після матчу ніхто не викручував.
Показати
Ivan, ВОНи зберігали їх ... для уболівальників!))
Леханыч, подякував. Дивлюсь. Ну жлоби! (не Ви)
Показати
Ivan, Жлоби. я думав що на мегого подивлюсь, бо там є дві сетанти, один канал показує АПЛ, другий формулу один. Поки ютуб виручає
Шановні, хіба не видно що з Динамо щось не те. Я вже не кажу що ця ситуація не добавить болільників ДК, бо чого ж з кожною грою тратить нервні клітини. Краще вже вболівать за Кривбас. Терміново треба виганяти цих спекулянтів Суркісів, а потім вже СТ і деяких футболістів. Так же грати не допустимо ДИНАМО Києва.
Показати
Ivan, вже скільки про цих жирних котів писали, і в нас, і закордонні журналісти - а їм все як з гуся вода. Тут і офшори, і ухилянство, і контрабанда, і думаю ще багато чого є... Мабуть, ми самі винні, бо нічого з ними не робимо.
Ivan, Назвіть хоть одне прізвище, хто зараз готовий викупити і повністю взяти на себе фінасування всієї структури Динамо?

Президент(и) об'єктивно у нас погані, менеджмент у всіх відділах гірше ніж нічого. Але команда хоч живе, і іноді радує нас своєю грою. Які б Суркіси безтолкові управлінці не були б, але вони віддані фанати Динамо, і є впевненість що завтра улюблений клуб не збанкрутує

Назвіть хоч один приклад за останні 25 років, коли хтось викупив український клуб і підняв його на якісний рівень. А прикладів коли клуби з історією банкрутували - можу назвати вам десяток.
П.С. Чомусь у нас більшість людей може тільки критикувати, а щоб піти і зробити щось самому - розуму не виставчає.
Ivan, вам ніхто не забороняє піти й вболівати за Кривбас. Але якщо у вас такі думки, то чому ви вважаєте себе вболівальником Динамо?
No results found.