Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 104
Montessa, Не смерди! Для тебе перекласти на державну, тупоголовий?
Показати
Kyiv, судячи з аватарки,усім зрозуміло у кого в голові вавка.
Kyiv, судячи з аватарки,усім зрозуміло у кого в голові вавка.
Fanat, ,Не в Еміратах звісно, але смертність українців зменшилась набагато, це вже показник.
Показати
Kyiv, на айкосы с табачком или на чём-то потяжелее сидишь?
Montessa, Смердить твоє нутро порохоботське, а мені чого цуратися.
Показати
Kyiv, Говно вылезло. сдрысни.
Тарас, А знаєш чого на гру Динамо боляче дивитись, бо гнида вінницька прилестила ахметова, давши йому в зуби Роттердам+, щоб з тебе, і з мене здирали кошти на нових бразильців, а ти платив і плакався, чого ж так Динамо погано грає, і це все замість обіцяної боротьби з олігархами. 25% виблядків - ви зробили це разом, щоб кроти завжди чемпіонами були, поаплодуймо їм.
Показати
Kyiv, тебя попросили не вонять на сайте,твои гениальные политические рассуждения никому не интересны.Это сайт спортивный.
Гра така, як життя при Потрошенко, аби не здохнути.
Показати
Kyiv, Типа при Зеленском жизнь как в Эмиратах =)
Kyiv, не воняй.
Abandoned, Тупішого висеру ще не бачив. Заробляй більше і все буде гуд, логіка наївного школяра.
Показати
Kyiv, а теперь прочитай то, что ты написал "Заробляй більше і все буде гуд, логіка наївного школяра." ты серьезно, что это о наивности?
Solbakken, А тобі ще більше магазинів Рошен по країні треба певно, долар по 30, газ по 8.50 на весь сезон, вимирання нації кавалерійськими темпами, 9 млн. українців на заробітках, найбідніша країна в Європі, тоді да, голосуй і далі за мародера барижного.
Показати
Kyiv, Ой, не сорьтесь) Что то говно, что то говно)
Kyiv, Для особо одаренных.
Магазины Рошен, это скорее реклама, а не заработок. Рошен продает основную массу продукции через сети. Это раз.

Второе, и самое важное, что меня бесит в вас совках. Вы как мантру повторяете одно и тоже - это подорожало, это дорого, но НИ РАЗУ НИ ОДИН ИЗ ВАС НЕ СКАЗАЛ: хрен с ним сколько оно стоит, хочу больше зарабатывать. Именно поэтому вы совки, у вас в башке сидит, что зарплата не бывает больше (150руб в месяц или сколько там было в среднем?), а чтобы что-то купить оно не должно стоить дорого.

И до тех пор пока вас критическое большинство ни хрена в этой стране не изменится, потому что для вас самое важное, чтобы не подорожало, а не зарабатывать больше, для вас вся проблема в коррупции, потому что у вас в башке сидит страшное проклятие "чтобы ты жил на одну зарплату", а правда состоит в том, что нужно ЗАРАБАТЫВАТЬ БОЛЬШЕ и не решается это за 1 даже год, а то и десятилетие.

ПС
Прошу прощения у всех остальных за нефутбольный коммент
Kyiv, сам побудуй фабрики по всій Україні, створивши робочі місця, чи просто жаба давить що сам нічого не досяг, тому успішні люди мародери!? І враховуючи надлишок із-за клім умов зараз ціна на газ(+доставка) завищена твоїми зеленими, зато не сивими новими личиками.
Kyiv, так, Порох наробив купу помилок, але при ньому було світло в кінці тунелю. Світло - це дійсно мова, це розвиток армії, це томос, безвіз, це реформи, це запуск антикорупційної системи, це стабільне зростання економіки, це постійний тиск на парашку. Що, ##&%!, з цього залишилось при зєлєбобіку??? Звідки повилазили такі немислимі уродці, як сивохи, фокіни, кравчуки,єрмаки????
Молодець! Паршиву сиву мордяку обрати ще раз було б для України соціально-економічною катастрофою.
Показати
Kyiv, ну обрали ви нікчемного зєлєбобіка і що, корови біля футбольних полів зникли? Обрали "мордочку" і дійсно отримали катастрофу в економіці, охороні здоров'я, на фронті, в судовій системі, на міжародному рівні. Чому тоді цей зебіл на заробітки в мокшандію подався
Kyiv, В Украине, что ни президент, то зашквар. Пороблено, наверно
Kyiv, ну сразу видать тупого зелейобу))
Буковина, Тренеру ганьба звісно, як можна не ставити такого гравця в основу.
Показати
Тобто. Ви вважаєте, що тренер сам собі ворог? Чи у нього не достатньо кваліфікації, щоб побачити професіоналізм гравця?
В Динамо його, топ рівень.
Показати
Kyiv, от этого никто не застрахован
Kyiv, зачем он нам? У нас самих таких хватает.
No results found.