Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 105
Молодці! Дуже радий що до тиснули Маріуполь.. Окремо хотів би запитати по якому принципу кАнали набирають коментаторів?? якщо у команд співвідношення моментів 3 - 11, але шановний коментатор матчу разів вісім говорить що гра рівна то він напевне не розбирається у футболі або не об'єктивно відноситься до тих подій що відбуваються на полі!!!
Показати
Mario, ви ще не звикли, що то прошахтарівський канал? І симпатизувати там Динамо міг аби шо Вацько, та й то він матчі Динамо не коментував.
Можливо добре що так, краще хай з небес спустяться сьогодні ніж наприклад в наступному матчі з Литвою, хоча ще весь другий тайм грати...
Показати
Mario, після такого інтенсивного тренування від Нігерійців, м"язи наших до матчу з Литвою будуть у супертонусі, думаю з Литвою будемо літати по полю. Знаю з особистого досвіду гравця, але краще б така гра була перед Португалією або Сербами, щоб просто більше шансів було на 3 очки
За які заслуги Коваленко і Мораес у старті???
Показати
Коваленко - донецький Пірло)
Mario, что б донецкие не плкали, они вечно обиженых из себя строят
Бо це товаристський матч у якому перевіряють запасних, оскільки перемога тут неважлива.
У Динамо хоч стратегія зрозуміла - "Динамівські серця", і побудова команди роками, а в Карпат - погані результати виганяють тренера, хороші результати теж виганяють.. у кожного своя хвороба, але і тут і там причина однакова - "Риба гниє з голови"...
Показати
Mario, У них стратегия тоже ясна. "Карпаты знов програли у футбол" - реноме которое они поддерживают, изганяя из команды все хорошее что там временами появляется.
проблема в центрі поля, від Шепелєва і Буяльського практично немає передач на загострення.. невже Шапаренко в такій поганій формі??
Показати
Mario, Шапаренко играл круто, но Хац его обуратинил.
Mario, Инстат говорит, что принципиальной разницы в кол-ве передач в штрафную от тасования тройки Шепелев-Буяльский-Шапаренко нет. Это замкнутый круг.
Для другого результата там нужны другие игроки. Именно этого я и ждал от ААМа сегодня, но он продолжил танец на граблях Хацкевича.
No results found.