Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 959
Коментарі по темі:
Я проти. Якщо людина зросла і виховалась в іншій країні та іншій культурі - вона ніколи не стане "своєю" в чужій державі. Хай хоч відпустить оселедця, їсть сало і носить шаровари, це нічого не змінить. Космополітизація і глобалізація - данина сучасності. Але нічого гарного в її побічних ефектах у вигляді еміграції (не заснованої по причинам геноциду чи війни в конкретній країні походження мігранта) не бачу. В цьому плані нам (слава богу!!!) далеко до Європи. Недавно читав новину, що асоціація захисту прав чорношкірих французів подала протест проти організаторів конкурсу краси Міс Франція за недостатню кількість темношкірих учасниць. І це страшно, толерастність вже до абсорду дійшла. Я не шовініст і не расист, але краще хай все буде добре у азіатів і африканців в своїй країні, а до нас лише в гості заявляються. І то не часто.
Показати
Ну не соглашусь, Адриано был воспитан солнечной Бразилией, а за пару сезонов стал чистым донбассовцем (даже истинные арийцы позавидовали бы его "чистоте")
Натурализация натурализации рознь. Калитвинцев, Леоненко, Яшкин, Кормильцев - это одно. А Папа Гуйе и Адриано - это несколько другая плоскость
На жаль в нашій державі "своїх" немає і не буде, доки на сході про решту казатимуть бандерівці, а на заході - москалі, хто з них свій?
Ну а хто, вибачте, решту (2/3) вкладав? Харківська влада?)
Показати
570 лямов - это сумма инвестиций с учетом подготовки к Евро.Следовательно львиная доля именно в этой части - деньги бюджетные.А вышеназванная часть включает в себя реконструкцию стадиона, клубной базы, гостиниц, пристадионных территорий, транспортных узлов и т.д... Я надеюсь, что Вы далеки от иллюзий по поводу альтруизма людей подобных Ярославским, Суркисам, Ахметовым или Коломойским.)
Не знаю, таке "відмивання" навряд чи можливо уявити собі. Від продажу він зможе отримати бодай половину вкладених коштів. Як на мене, тут зіграли роль декілька факторів: по-перше, Ярославський міг просто "наїстися" футбольним менеджментом, іграшка могла набриднути, і дивлячись навіть на його бізнес, скоріш за все він отримує задоволення лише від процесу, а не результату, бо він створював сучасний мкг з мізеру, досяг вже певного рівня, але побачивши, що нема задоволення, а гратися набридло при майже неможливості здобуття бодай путівки в ЛЧ, покинув забаву; по-друге, нависло рішення Лозанни, яке, я думаю, чи не найбільше стало причиною демаршу; по-третє, незрозумілі "терки" з гепою та допою, муриження зі стадіоном; ну а по-четверте, ймовірний тиск нарваного молодого бізнесмена з відповідними знайомствами серед "родини", котрому могло захотітись або собі в насолоду, або щоб догодити футбольним інтересам своїх покровителів, отримати міцний і вже успішний клуб. От від мотивів тогож-таки Курченка і залежить, чи буде то занедбання заради "вищих" цілей, або черговий етап розвитку мкг.
Показати
"Від продажу він зможе отримати бодай половину вкладених коштів. " Это если брать во внимание исключительно абсолютные цифры, озвученные самим Яриком и медиаресурсами.Но стоит , наверное, учитывать то, что все 300 лямов достанутся именно ему, в то время, как из 570 вложенных вряд ли даже 1/3 была инвестирована непосредственно из его средств.Да и текущие доходы клуба( то бишь Ярославского)за эти годы не стоит игнорировать. Опять же, думаю, что относительно "мотивов" Курченко Вы несколько заблуждаетесь.Более чем уверен, что этот самый Курченко в данной партии - фигура не самостоятельная, и будет исполнять роль, равноценную Бабаеву в Ворскле, или Лившицу в Кривбассе.
О, в Україні тепер є свій ГазМяс)))))))
Показати
Ха! Точно! ГазМ(еталлист)Я(ро)С(лавского). Точнее, был...
Натяк про Динамо: Мхітарян гравець не нашого плану, зараз бачиться ставка на атлетизм і улюблену гру ВКДК на контр-атаках з боку Блохіна. Яке протиріччя мається на увазі??? З маринуванням футболістів і їх невідпусканням Динамо ніколи не страждало, було бажання гравця і іншого клубу - і ІМС завжди йшов на зустріч. І це правильно, якщо лижі вже намилені - яким би професіоналом не був футболіст, він вже не гратиме, як грав, вмирає мотивація і бажання. Про бажання того ж Рубена з Велозу покинути Київ - що за дурня??! Вони наперебій кажуть про свої перспективи в Динамо, про турнірні обставини весняної частини, про бажання грати і бути основними. Це приснилось Вам, чи як?))) Наразі з новачків лише про Рафу йдуть реальні слухи про його демарш, і то лише СЛУХИ, в той час як сам футболіст їх не коментує, на відміну від декількох гравців кротів, які явно бажають втікти в інший клуб, а їм не дають добро. Добре це чи погано для самого клубу - покаже час. Як на мене, насильно мил не будешь, треба поважати бажання гравців, які так багато віддали грі і клубу. Так що не пишіть вигаданих нісенітниць, тим паче коли вони ну взагалі "ниочем"!!!
Показати
Олексій! Ну це, як кажуть, всяк кулик своє болото хвалить! Я мав на увазі, насамперед , що продавати гравця , який хоче піти , але за нього не дають потрібні гроші - річ несерьозна! І не один поважаючий себе клуб не буде продавати гравця за безцінь , коли витрати на нього , чи купівля були в рази більше! Якщо у контракті гравця є пункт, у якому прописані відступні - то про яку клитину в Шахтарі йде мова? Та й на моє запитання стосовно Єрьоменка та інших Ви також не відповіли! Зараз підіймати цю тему стосовно переходів гравців Динамо у інші клуби Європи - неблагодарна річ, тому що, не ті зараз динамівці , щоб до них був дійсна зацікавленність! Та й на рахунок, Велозу й Рубена...Я не писав ,що вони вже намилюють ноги - а тільки те , що вони не проти піти! А це, як кажуть не одне й теж саме! У київського клубу трохи інша ситуація - треба поглянути на таблицю трансферів (можливих)на данному сайті і все стане зрозумілим! Більша частина гравців у свій час були не останніми гравцями! І що ми бачимо? Гравці наприкладі Нінковича та Мілевського ...Ці два хлопця були у свій час основними гравцями клубу, потім вони його втратили і з часом були дуже задоволені виходом на поле хвилин так на 15-20...Згодом у клубі зрозуміли, що від баласту треба позбавлятися й тільки наприкінці цього сезону вони були виставлені на трансфер...Хоч один з гравців був за погану форму переведений до дублю? Практично ні! Та можна продовжувати ще довго! Який можна зробити висновок? А його зробити дуже нелегка справа! Є в клубі гравці, які показують дуже пристойний рівень гри...Потім вони знижуюють до себе вимоги і...неповірите! Вони знов виходять в основі! Ну а вже коли настає...(пробачте)повна ж...,керівництво починає придивлятися до своїх виконавців і шукати виправдання, чому вони досі в клубі... Неповірите! Я не є вболівальником якоїсь конкретної нашої команди - з моїм серцем я цим не займаюся, але вболіваю у Європі за УСІ наші клуби , а в чемпіонаті люблю дивитися красиві матчі - але київського клубу це практично не стосується...Хоча в мене досі є квитки на матчі ЛЧ с Реалом(2:0) та Баварією(3:3), і це був дійсно найкращий сезон за часи незалежності, а зараз я просто полюбляю отримувати задоволення від гарної, технічної гри, а не (пробачте)бути конкретним поцінувачем валідолу(практично після втрати Метра)й клянути усіх кто сильніше не дивлячись не на що...
А потім Ахметов при поверненні Генріха буде інтригувати всіх приходом футболіста топ-рівня. А взагалі жалко його, толковий пацан, йому б зимою втікти в норм клуб з тієї шакалівні. Бо ще 1-2 сезона і зіпсують щирого і веселого хлопця, сирна вкусить і стане він підлим симулянтом-падлюкою :) Але ж кроти нікого мирно не відпускають, змаринують, відпрацюють на розхідники футболіста, і буде таке зомбі без вибору, як ілсіньйо.
Показати
Я на рахунок твого виразу:"А взагалі жалко його, толковий пацан, йому б зимою втікти в норм клуб з тієї шакалівні..."Ти маєш на увазі нормальний клуб, це який? Не великий чи це клуб Європи, котрий знаходиться на березі Дніпра? І по друге, на рахунок гравців, кто й куди не відпускає...Багато клубів світу, які ставлять перед собою завдання не такі як у Балканських країнах-випихують своїх гравців, тим більш найкращих? У кожного гравця у контракті прописані відступні, за які він може покинути команду! Чому тоді Рома Єрьоменко не пішов до Рубіну за мільони так за півтора? Чому тоді , тих же Рубенів та Велозу , які непроти піти з клубу - не відпускають? Протиріччя , і тільки вони бачаться у вашому коменті...
А раптом?)))
Показати
Можно у нашего Юссуфа спросить.Он должен помнить...)
Та де не так? У всіх команадах, те є хоча б 2 гравці, схожі за національними чи расовими, мовними ознаками утворюються свої групи, товариські кола. І це нормально, та візьміть будь-яку організацію, завжди є свої компашки, хтось з кимось більше спілкується, хтось менше. І вже від менеджера (див. "тренера") залежить, чи зможе він насамперед створити атмосферу професіоналізму серед персоналу, вбити всім в голову психологію переможців, налагодить робочий процес, мінімізує та попередить конфлікти. Взяти Дніпро по приході Рамоса: розвалюха, всім програвали, дорогі легіонери тупо забивали на тренера, Стеценко свої брудні ігри розводив. Відмучились 2 сезони, вистачило у Хуанде людської мудрості і професійного терпіння, а у Коломи в свою чергу - терпіння в очікуванні результату, якого не було дуууже давно. І що ми бачимо - цукерочка, а не команда. І при тій накатанній колії при відповідному посиленні проблемних позицій дніпряни лише ставатимуть краще. Чи можлива така ситуація у нас? Сказати дуже важко. По-перше, навіть проводячи паралелі з Дніпром, ніхто 2 роки тому в тому болоті не міг би уявити собі таку гру Дніпра, 2-е місце в чемпі і прохід в группі ЛЄ з 1-го місця! Так само ми не зможемо передбачити, що зробить ОВБ в Динамо, чи вистачить йому терпіння і холоднокровності, чи не підведе не дай Бог його здоров*я знову, яке буде посилення, та й взагалі управління кадровою політикою, які суми вкладатиме ІМС зимою і влітку, хто вистрелить і чи здасть в ігровому плані. Один-єдиний, але жирненький такий "+" - це вже зараз наявна зміна ментальності гравців, відчутна взбучка ледарів, повна непердбачуваність своєї присутності в клубі навіть в найближчий рік футболістів. Загалом видне бажання гравців приймати участь в змінах, їх наполеглива праця. Той самий розквіт, здавалося б, вже пропавшого для команди Аруни і Дуду. Так що перший заквіт видно, далі буде!)))
Показати
А я и не спорю, ВО ВСЕХ клубах команды составляют группы по разным признакам и интересам. Просто в успешных командах обязательно есть ядро, определяющее игру, притягивающее и тащущее за собой остальных (в Шахтёре бразильцы, в Металлисте аргентинцы с бразильцами, в Днепре украинцы). В Динамо, надеюсь пока, такого ядра нет. И тут я совершенно с Вами согласен, что всё будет зависеть от тренера (див. Блохина). В сборной у него это получилось, уверен, получится и в Динамо.
Краще пізно, ніж ніколи!)))
Показати
да никто уже не в силе доказать, сколько забил афрканец в африке 40 лет назад)) Даже если у него действительно 170 голов.
А дослідити треба. Інакше - явна несправедливість!
Показати
а ниче что несправедливость держалась 41 год и никто не возникал?)))
Автор: Олексій
14 травня 2011 22:08
Дай, Боже, дурням розуму і хоч трохи совісті!!!
Як відомо, сьогодні на Контрактовій площі в столиці України пройде чергова показова провокація з нагоди святкування кротами якогось там дня народження якогось там юзівського клубу . Так от, шановні, х...
Автор: Олексій
5 жовтня 2010 22:58
До зими ще довго!..
Вже давно велися розмови про звільнення Газзаєва(ще з весни), але втілення цих розмов ми отримали лише в перший день жовтня. Що ж, рішення прийняте, не буду судити правильне чи ні. Я не про те. Наразі...
Автор: Олексій
1 жовтня 2010 14:02
Нижче впасти вже не можна...
...Тому що Динамо вже на дні... Боже ж ти мій, що треба зробити, щоб щось змінити?! Я ніколи не панікував, я завжди підтримував клуб, команду.. Але ж і найстійкішій психіці колись приходить край і розлад, ці футболісти-тренер-президент вбили віру(це найстрашніше) в покращення і прогрес ще одного палкого вболівальника...
Автор: Олексій
18 серпня 2010 14:21
Динамо - Аякс. Моє бачення.
Вчора відбувся один з двох матчів, про які кажуть, що вони вирішують долю сезону для клубу. Ні для кого не секрет, що амбіції Динамо вже десятки років - це гра на найвищому рівні в Європі, до того ж заробляння там великих грошей...
Автор: Олексій
29 червня 2010 00:31
Сучасному футболу - сучасний апгрейд!
Футбол - гра №1 у світі. А тому важко собі уявити, скільки років життя сумарно втрачають за матч вболівальники, скільки літрів вони випивають заспокійливих, скільки "з горя"(а не на радощах, що є суттєвою різницею) випивають алкоголю! Одна справа - програш твоїх улюбленців по грі, це життєво і проти цього не підеш...
Теги: #ЧМ 2010 #ФИФА
Автор: Олексій
13 червня 2010 23:45
Німеччина - Австралія
Як на мене найцікавіший і найвидовищніший матч чемпіонату наразі. Якщо, звісно, взяти до уваги гру лише німців). Суто німецька перемога, суто німецький тотальний контроль м'яча, суто німецький залізобетонний захист і, як не дивно, не німецька фантазія в атаках і не зовсім німецький етнічний склад збірної...
Автор: Олексій
3 червня 2010 23:34
Вже чути гімни вувузел...
Вже приблизно 7 діб залишається до наймасштабнішого, найфеєричнішого і найвидовищнішого футбольного форуму в світі: до нас наближається Мундіаль. І що саме цікаве, саме цей ЧС може викликати найбільший резонанс в світі через можливі несподіванки...
Теги: #ЧМ 2010
Автор: Олексій
14 травня 2010 12:38
Кажете, Європа?..
Динамо Київ - найславетніший клуб Східної Європи. І нехай зараз в ігровому плані є багато проблем, статус все-таки спонукає до дотримання певних норм і правил гри на футбольному ринку. Найбільше мрій...
Теги: #Динамо