Автор: Олексій
Зареєстрований: 07.01.2009
Останній візит: 12.03.2015
14 травня 2011 22:08
15

Дай, Боже, дурням розуму і хоч трохи совісті!!!

Як відомо, сьогодні на Контрактовій площі в столиці України пройде чергова показова провокація з нагоди святкування кротами якогось там дня народження якогось там юзівського клубу . Так от, шановні, хто був сьогодні там чи ще планує бути - відпишіться про всі цікавинки даного "буйства емоцій і радощів" київського вболівальника з нагоди такого свята.

І хто знає, як на це відреагували ультраси та інші активні фани Динамо? Чи можливо туди взагалі ніхто не прийшов?

Сам хотів певний репортаж зробити з такої "нагоди", але справи.

І висловлюйте свої думки стосовно такої наглоти данєцкіх та "иже с ними". Прослідковується, як на мене, чітка стратегічна лінія дій, елементом якої були провокації на 9 травня у Львові!

та ладно вам. вам же понравилось.
Є що нам казати, та нема що слухати. Вже стільки було обговорено про роботу с вболівальниками і т.д., що оскома набилась. І зрозуміло, що кроти для себе правильні. Але мене це цілком не влаштовую. В тому плані, що ніхто і не збирається зробити виклик кротам в плані маркетингу, менеджменту, висвітлення Динамо в потрібному світлі у ЗМІ і т.д. Суркіс ще й компліменти роздає ахметову!! От недавно в'ю дава якийсь юнак, що на посаді зама сидить в Динамо. От що він може зробити путнього, якщо його туди посадили, купили дорогий костюм і сказали посміхатися на камери??? Отак лошать всі Ігорка, бо багато таких "співробітників" типу Резо сидять і просто паразитують на тілі нашого клубу. Де талановиті спеціалісти в Динамо, де креативна і розумна молодь. Та люди можуть безкоштовно масу корисних речей робити в ім'я клубу, були б тільки вони зацікавлені в цьому. Але ж ніхто нічого не прагне в самому клубі особливо. І якщо ультраси розпинаються про те, що вони куті бо на секторі стоять і на виїзди їздять - то це тільки певна частина того, що вони могли б робити.
Сховати
а как ты себе представляешь наемного сотрудника, который будет что-то делать неутвержденное первым лицом???? или ты правда думаешь, что у Резо или этого нового зама есть полномочия что-то делать без разрешения ИМС??? а еще один вопрос-в какой другой области жизни в Украине ты знаешь успешных борцов и вообще борцов с кротами?))) всех все устраивает-все тихо сидят- Юля не в счет-она в тюрьму просто не хочет-это борьба за себя))) и не думай что Суркисы будут бороться с кротами-они борются только за себя и свои вопросы лично на них завязанные, а все остальное-это остальное Ты кстати своим постом больше внимания к празднику кротов привлек-нафига их на нашем сайте рекламировать и упоминать о их датах. ИМХО. И ничего личного-не вздумай обижаться))
Сховати
спасибо, рассмешил.
Та не дама, щоб ображатися. Висновок перший - так зване "свято" в Києві провалилося. Я задоволений :) Ні, ну якщо мій пост схожий на рекламу, заради Бога. Я би сказав, це більше чорний піар! Висновок другий - я не писав, що Суркісам треба з кимось боротися. Їм треба у себе в городі розгрібати завали. Третій - присікти наглість кротівні як похідної від монголо-донецької навали на всю Україну може лише революція, яка вижене з нашої держави всіх "паханів при владі". І тоді буде вже дійсно весело)))
Сховати
По третему пункту. К сожелению это невозможно. Думаю вы прекрасно понимаете что выгнать Януковича, это теоретически возможно. Но думаю что вы не мение прекрасно понимаете что Янукович далеко не главный человек. Выгонят этого поставят нового. Картинка может и поменяеться но суть останеться той же. Как говориться кто заказывает музыку тот её и танцует.
Праздник в Донецке удался, ну а я жду в первую очередь усиления игры ДК. Вот это и будет для меня главным праздником. Все правильно делает Шахтер. Он завоевывает новых болельщиков и расширяет свой имидж не только в Украине. Согласен, что ИМС не много делает в информационном и пиар противостояниях с Шахтером . Действительно застыл на уровне 90х и в первую очередь, имея такой ресурс, как Динамо(Киев), не может конкурировать уже не только с Шахтером, но и с Металлистом и Днепром в плане работы с болельщиками и поппуляризации клуба. Имеем то, что имеем. Чем занимается в команде Резо, до сих пор не пойму.
Сховати
и вновь, респект и уважуха.
Гриша повернеться. Гроші ті самі - толку більше. Мені здається, що Джуніор просто президент з величезним нефартом. Не його це. Треба йти.
Сховати
Два момента: 1. Неужели вы верите в то что Григорий Суркис не принимает никакого участвия в делах Динамо. 2. Вероятность того что Григорий Суркис снова вернёться на пост президента ФК Динамо Киев ровна 0. Я больше чем у верен что после того как Г. Сурки покинет занимаемый им нынче пост, вся его футбольная деятельность перекинеться на Европу.
Та в Динамо, похоже, болото безнадёжное. А с другой стороны- Игорёк как президент не нравится- но кто вместо него? Кто потянет клуб уровня Динамо? Коломойский с Ахметовым при клубах уже, остальные "денежные мешки" нашим футболом не интересуются. Погнать Суркиса и в 92й год вернуться- както не прикольно...Можно и из ПЛ вылететь...
Радий що все паршивенько там))) А щодо 2 поста згоден - навіть кроти знають що таке маркетинг та спортивний менеджмент. Динамо десь на рівні 90-х залишилось, коли в Києві крім футболу мало що цікавого було, а люди й самі прийдуть, мовляв. А зараз люди мають вибір у вигляді розважальних закладів, який маса в Києві. І я їх не звинувачую, оскільки в Європі основна кількість вболівальників це сім'ї, це не дивно, що у світлі останніх подій вони на стадіо не ходять. А ті, що ходять (і я) чисто на морально-вольових і з любові до Команди. Хоча коли тобі постійно плюють в душу (це і бариги, і "прекрасний" сервіс) запал постійно затухає. Але будуть кращі часи, вірю. Треба просто, щоб хоча би одна людина пішла з клубу. За неї і всі інші шкідники підуть.
Насчёт провокационности мероприятия не был бы так уверен...походу, наряду с демонстрацией того, что всё УЖЕ Донбасс, это грамотная работа с потенциальными болелами, эдакая вербовочная компания. Динамо с ними работать не хочет- будет работать ктото другой значит. Не сегодня- так завтра в Киеве немало глориков переметнутся к шахте.
Был там в районе 5 часов. Практически пусто- небольшое колличество малолеток около выставленных на асфальт площади настольных футболов и пары футбольных конкурсов. Плюс ещё несколько человек раскрашивали какието тумбы кротографити. Под сценой вообще никого- ну да там и не происходило ничего. В кротовьих цветах только массовики-затейники. Даже помахацца не с кем)))
Ненавиджу кротів! Радий, що хоча б ноги СЕРНИ там не буде!