Автор: Олексій
Зареєстрований: 07.01.2009
Останній візит: 12.03.2015
13 червня 2010 23:45
4

Німеччина - Австралія

Як на мене найцікавіший і найвидовищніший матч чемпіонату наразі. Якщо, звісно, взяти до уваги гру лише німців). Суто німецька перемога, суто німецький тотальний контроль м'яча, суто німецький залізобетонний захист і, як не дивно, не німецька фантазія в атаках і не зовсім німецький етнічний склад збірної. Ми отримали не зовсім явного апріорі, але дуже очікуваного апостеріорі першого матчу на Мундіалі фаворита цього форуму. Звісно, австралійці не той суперник, який зможе виступити лакмусовим папірцем для гри німців, але всі задатки переможців ми бачимо. Що ж до австралійців - намагалися вони грати у свій "соккер", але не змогли зіграти у футбол. Та й не дивно це, зрештою.

Але от що насторожує: ця група має всі передумови забезпечити німцям 9 очок, та чи не розслабить німецьку молодь, чи не спіймають вони зірку перед матчами на виліт? Відповідь вже після 25 числа, звісно...

Немцы слишком уж резво начали. Посмотрим, насколько их хватит.
Если бы не ошибки судьи ещё не известно был бы такой счёт!?
Сховати
Та рахунок тут не головне. Головне - це перемога і классна гра німців, що демонструє запас міцності на наступні матчі. А він дуже високий!
А соперник то кто?