Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 94
Коментарі по темі:
Помріяти звичайно можна: Алегрі, Спалетті, той же Ді Матео... але це все лірика. Тренер для команди це тонка матерія, тут потрібне щось не тільки від розуму, а й від душі, якесь 6 чуття. Емері зі Спартака поперли, а чувак однією ногою в фіналі ЛЄ, а Спартак як був в лайні, так і далі там. Не хочу щоб Динамо повторювало долю Спартака. Тому, переконаний, Григорчук на даний момент найкращий варіант: в роботі з клубами прогрес шалений, має здорові амбіції, футбольний інтелект не рівня Блохіну, досвід роботи в чемпіонаті України. Це той випадок, коли є ризик, але він виправданий і точно в рази менший ніж з призначенням Блохіна.
Показати
Не бачу передумов чому Спалетті повинен погодитись на запрошення ДК. Алегрі (51% набору очок в чемпіонаті) і Ді Матео(64% набору очок в чемпіонаті) ще більш ризиковані варіанти ніж Григорчук.
Думаю, ніхто не ставить під сумнів кваліфікацію Беланди як гравця. В тому Монпельє він феєрив, адже команда класно захищалась і тікала в швидкісні контри, а на швидкості мароканець творив чудеса. Грав би Беланда в сьогоднішньому матчі за Чорноморець ми б його оцінили. Але коли захисники тупо б'ють вперед, або флангові гравці безперестанку подають в штрафну, де один Мбокані, Беланда м'яча бачити не буде. То ж справа не в окремих гравцях (хоча правду кажучи в окремих моментах самовіддача храмає), а в моделі гри і ролі гравців в цій моделі.
Показати
Спасибо за адекватное восприятие. Именно отсутствие толковых президента и главного тренера не дает возможности проявить себя нашим легионерам(
Вибачаюсь, в пориві емоцій від матчу не так зрозумів все написане. Так, за тактики Навіс-навіс-навіс 2 форварди саме те що треба
Стандартний гол з лівого флангу захисту - це зрозуміло, але цей примітивізм в атаці добиває. Навіс+навіс+навіс+навіс=запитання: якого дідька на полі робить Беланда. Та випускай на поле Брауна і шанси замкнути той навіс зростуть як мінімум вдвічі. І Вуко треба знімати, користі ноль. Думаю, по-першому таймі зрозуміло, чому тренером Динамо має бути Григорчук, а не Ребров.
Показати
Так Беланду по тому и не видно, что играем без центра поля. При такой игре у нас и Мата с Хави не заиграют.
Но, спорить не стану, играет плохо, как и все.
Вот для интереса, ну скачай на торрентах матч с участием Беланды за Монпелье. Я думаю вопрос сам отпадет
З моделлю гри, яку привив команді Блохін (тобто, бий вперед - комбінація прийде), логічно було б побачити сьогодні гру в два форварди. Комбінаційний футбол в нас зараз і так не виходить, а Чорноморець пов'яже наших хавів по руках і ногах. Гра на стовба Мбокані і пресинг Брауна сьогодні реально можуть стати ефективними. Слово за Ребровим. Матч обіцяє бути цікавим.
Показати
Браво! Сам об этом уже давно думал. Всеравно никто пас толком дать не в состоянии, да и с приемом туго, о комбинациях можно только во сне мечтать. Выпускай двух нападающих, да навешуй в штрафную, а там разберутся. Оба играют головой толково.
Пливемо поки що по накатаному шляху: повне непорозуміння в захисних діях і примітивізм в атаці. Але змогли дотиснути, то ж пацієнт скоріше живий ніж мертвий. Дедечка потрібно вертати в Динамо і награвати на позиції опорного хава, дані в хлопця класні і голова на плечах присутня. Чекаємо нового ГТ і змін. Усіх зі святом. Христос Воскрес!
Показати
Насчет атаки я не согласен Во втором тайме совсем не плохо, Подвела реализация.. А игра в атаке оживилась.. А защита по прежнему дырявая. А эпизод когда во втором тайме Мбокани боролся как заправский защитник внес положительные эмоции.. я бы второй таим рассматривал скорее как сдвиг к лучшему.. Посмотрим что будет дальше... Нужно готовится к кубку.. Еще будет что посмотреть..
От є якесь внутрішнє передчуття, що саме Григорчук повинен стати наступним тренером Динамо.
Показати
Поки читав інтерв*ю, у мене виникла точно така сама думка. Тільки, боюся, що саме перехід влітку Опанасенка в Чорноморець(куди, вочевидь, його позвав саме Григорчук) , стане саме тою краплиною, що перевісить вибір Григорчука . Мабуть, він все -таки лишиться в Одесі.
Воістину, Брауна могила справить.
Показати
Так нельзя говорить!Как бы он не играл.
Олеган ,ну ты так нет ,не надо !!!
І чого Ленсу не дати пробити?
Показати
У Брауна за ДК 9 дублей. Хотел 1-й хет-трик оформить...
Браун вернувся?
Показати
Он просто любит феерить в Харькове)
+ Валенсія - Блохін і шанси будуть, а так... Далі Лаціо... А який хороший жереб у Генка, ось ОВБ і різниця з якого місця з групи виходити
Показати
Для него всё равно с какого места мы выйдем дальше,кто бы не попался всё равно не пройдём.Он на это чётко намекнул.
No results found.