Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 94
Помітно, що хлопці отримують задоволення від гри. Невже ІМС вгадав?
Показати
ИМС, как видишь, рассчитывает на везение. Как видишь в этот раз ему наконец-таки повезло. Действительно, сколько можно терпеть? А профессионализма подбора тренеров, увы, я не вижу.
Шахтар в Червоноград чи Нововолинськ, Заря в Надвірну, Олімпік в Шепетівку, Металург в Чортків... Так дивись і дороги в Західній Україні з'являться, олігархи на бандерівців перетворяться, бразіли приймуть українське громадянство, а збірна виграє Мундіаль.
Показати
Рискну предположить, что из 5-х клубов Луганской и Донецкой областей, играющих сейчас в УПЛ, в ближайшие 2 года минимум 2 прекратят своё существование.
Коментарі по темі:
З останньої пресухи Фоменко: "Нужно конкретное подтверждение мастерства футболиста, его стабильности" (про не виклик Кравця). Видно Худжамов по цьому параметру в ПЛ реально поза конкуренцією. Консерватизм, йопт.
Показати
Ну а что, стабильно не играет, всё согласно словам Фоменко... Куда там Кравцу...
Не Європа звичайно, але вже на кордоні. Цікаво, хто зарплату буде йому платити? В Шуфрича дебет з кредитом вже більш як пів року не сходиться. Знову ІМС благочинністю займається.
Показати
Да какие полгода. У него всю жизнь, по всем бизнес-проектам, которые он начинает в результате получается глубокая морщинистая...
Криза жанру, Блауграна входить в фазу сірої невизначеності. На престолі абсолютно інші кольори.
Показати
Да ты поэт))
Трохи не до того вів, але проїхали. В сухому залишку жоден прихильник призначення Реброва ГТ ДК так і не навів жодного притомного аргументу на захист такої позиції. Я б ще зрозумів ІМСа, якби той розглядав кандидатури Хацкевича-Белькевича-Герасименка (мара, звичайно, з огляду на результати клубної вертикалі), але Ребров...! Це чергова авантюра ІМСа, забавка в повезе не повезе. Попередні такі ігри закінчувались провалом (хоче навіть про результати Дем'яненка нам зараз можна лише що мріяти). Конкуренти по ЧУ пішли вперед в плані організації клубної роботи, побудови менеджменту, кадрової роботи, а в нас вирішили, що купівля пачками футболістів все вирішить, навіть якщо команду очолить Блохін, а в структурі клубу працюють колишні гравці, друзі, знайомі. Професіоналізм, таке враження, пішов десь у бік, стратегія розвитку відсутня, системність помилок добиває навіть вболівальників, які ніколи в структурі клубу не працювали, але люблять усім серцем рідну команду. Факти річ уперти, а вони такі, що динаміка результатів клубної вертикалі в останні років 6-7 є негативною, команда здає позиції на внутрішній арені (конкурує з клубами з бюджетами в 7-8 разів менше за місця поза зоною ЛЧ), не є конкурентноздатною в європі. Переконаний, призначення Реброва зараз стане черговою ланкою в ланцюгу системних прорахунків керівництва клубу.
Показати
Зате скільки є аргументів проти Реброва! Хоча б те, що Ребров теж повинен нести відповідальність за провал команди. Весь тренерський штаб повинен піти у відставку вслід за Блохіном!
Можливо з Гігсом у МЮ вийшло б і краще, ніж з Мойєсом, але про це ми ніколи не дізнаємось, тому що в країнах, де футбол - це бізнес, а його власники час від часу заглядають на біржові котирування цінних паперів клубу і цифри в звіті про фін. результати в графі "чистий прибуток", ніколи не підуть на авантюру. Ні тоді (після відходу Фергюсона), ні зараз, коли посада вакантна. Взаємозалежність ризику і доходу в економіці ніхто не відміняв і будьте впевнені євреї Глейзери ніколи не перетворять МЮ на стартап, а Гігз, в кращому випадку, отримає посаду в структурі менеджменту чи тренерського штабу, але очолить клуб ТРЕНЕР. Динамо законсервувалось в розвитку, застрягши в кінці 90-х. Якщо ІМС цього не зрозуміє і не почне модернізовувати увесь клуб (а не гадати на кавовій гущі, бачачи чи не в кожній колишній зірці Динамо нового Лобановського), нас чекає доля Спартака чи Гамбурга, в кращому разі, а в гіршому - Глазго, Лідса чи Нот-м Форест. Не хотілося б, це ж ДИНАМО КИЇВ!
Показати
Так, погоджуюсь частково з вашою точкою зору, що клуб маэ думати про свою інвестиційну привабливість. Але :) Все ж таки інвесторів білше цікивить довгострокові перспективи. Тому Глейзери навряд чи приймаючи рішення думаючи про котирування акцій на біржі на наступний день. Так що я практично впевнений що при призначенні тренера важливішим є перспективи результату команди у майбутньому а не ім'я фахівця. Та і футболки з ініціалами тренера зазвичай попиту взагалі не мають. До речі котирування на NYSE акцій мю взагалі мені особисто виглядають трохи відірваними від сьогоднішніх результатів клубу, напевно рекламні контракти розривати поки що ніхто не збирається.
І які ж фінансові можливості Динамо на даному етапі? Ринкова вартість Динамо на даний момент під 130 млн. євро., як, приблизно, у Фенербахче, Ліона, Марселя, Вольфсбурга, Лаціо, Сосьєдада, Більбао..., а це більше ніж у будь-кого в Голандії, Бельгії, Греції, Швейцарії... Так що, навіть при якихось проблемах фінансового характеру (хоча жодної!!! інфи про невиконання контрактів гравців чи то спонсорських угод не було), вміла трансферна політика може закрити практично будь-яку діру. На іноземця, класу хоча б Спалетті, реально зараз розраховувати важко. Але досвід роботи в Сх. Європі він має успішний і, думаю, за певних умов (фінанси + необхідні трансфери) вмовити лисого італійця було б реально. Але це вид з дивана, а що там в нього робиться з реальними пропозиціями, не відомо. Товариші, типу Лаудрупа-Емері, сюди більше носа не ткнуть, це і до гадалки не ходи. Іноземцю потрібен час на адаптацію до специфіки в Укр. чи Рос. чемпіонатів, а результат усі хочуть бачити вже, ось тобі конфлікт, ось тобі відставка, ось тобі фінал ЛЄ, але вже з Севільєю. А ефективність трансферу типу "Боаш в Зеніті", ще треба буде перевірити, але маю сумніви, що результати зростуть в рази. І на кінець, з чого можна зробити висновки, що Ребров АМБІЦІЙНИЙ ФАХІВЕЦЬ? З пресух?, кар'єри гравця?, заяв ІМСа? А де ж результати роботи, досвід, попит на ринку праці? Це як довірити управління компанією "Tesla Motors" своїй дружині. А чому б ні?, гарна розумна, чуйна, комунікабельна, дбає про дітей, і головне - у неї є авто "Tesla". За такою тенденцією наступним тренером у Динамо може стати Аруна. Не знаю жодного прикладу, коли б людина без реального досвіду роботи очолила великий клуб і дала результат хоча б в короткостроковій перспективі. Найгірше, що ІМС знову стає на ті ж граблі. Системність в помилках президента прискорює деградацію усього клубу (результати Динамо 2 і дубля тому підтвердження). Переконаний, Ребров (і не його це буде вина), стане лише черговим в списку, де перед ним вже опинились Михайличенко, Дем'яненко, Буряк, Лужний, Блохін. Прийшов час розірвати це замкнуте коло і перейти від екстенсивного до інтенсивного шляху розвитку, а для цього потрібен ТРЕНЕР!!! і професійний спорт-директор!!! Дав би шанс Григорчуку!
Показати
Григорчук похоже в Днепре. Беня намного конкретнее Суркиса.
Привіт! Аргументовано, дякую за відповідь, приємно читати. Про фінасові негаразди лише догатки та підрозри, вважаю, що Фірташ таки був і напевно є одним із основних спонсорів ДК, ситуація навколо нього наштовхує на певні негативні очікування. Що до 130 млн, це нажаль все умовно, думаю ні для кого не секрет про те за рахунок чого клуб функціонує у таких масштабах. Ну але це таке, в цілому я так розумію, що ви зі мною погоджуєтесь що гарний європейський фахівець не поїде зараз до Києва. Про Теслу :) Цікавий приклад, та хочу його трохи розвинути і перевести на свій бік. Маск коли pay-pal розвивав був напевно тією самою "дружиною" про яку ви говорите. А далі вже тесла, та більш серйозні проекти. Тому у кожного є свій початок і шлях не обов'язково маэ бути через 2 лігу, це не є формулою успіху. Григорчук, можливо! На його боці досвід роботи у клубах середняках. Але хто знає можливо Гіггз з МЮ кращих результатів досяг ніж Моєс (такий собі англійський варіант Григорчука, на мою думку). Ені вей, приходимо до висновку що не все так просто як нам здається, варіантів може бути безліч і головне всі вони мають свої за та проти, подивимось що нас чекатиме на цей раз.
Нє народ, робити висновки за однією грою - це якось не правильно. Дивіться ширше: в турнірну таблицю, де команди поряд; в кубку дойшли до 1/2; з ЛЄ вилетіли на ті й же стадії... А тепер порівняйте трансферну вартість команд (а там восьмикратна різниця!!!), і зрозумієте, що Григорчук геній, особливо на фоні Блохіна і Динамо 4-5 останніх сезонів. Ті ж результати за куди менші гроші - це називається ефективність. Грубо кажучи, Чорноморець сьогодні - це та ж сама Говерла, тільки з Григорчуком! І на кінець, киньте оком в останній Рейтинг IFFHS і вуаля - Чорноморець найкращий клуб України. А от тепер і про кваліфікацію тренера можна поговорити.
Показати
А Ребров генiй, особливо на фонi Григорчука:-)
Все правильно. Плюс не надо забывать, что даже по ходу сезона Григорчук переборол обстоятельства с уходом легионеров. 5 ЧЕЛОВЕК, А ЭТО ПОЛКОМАНДЫ. ВСЕ ИГРОКИ ОСНОВНОГО СОСТАВА. Пабло Фонтанельо, Маркус Бергер, Андерсон Сантана, Франк Джа Джедже, Лоренцо Риера + уход Приемова. Это тоже самое если бы Динамо покинули Хачериди, Драгович, Макаренко, Ленс, Гармаш + Гусев. И заменить их одесситам в отличии от Динамо было некем. И все равно Черноморец перестроился и достойно смотрелись весной. Браво Григорчук!!!! Позор истерикам!!!
С твоих слов можно понять, что если бы Григорчуку, при всем уважении, дали тренировать Реал, то он бы всю Европу клал на лопатки! В таком случае Бакалов, который вчера чуть не прошел Шахтер вообще мега мозг.
Хвалебні оди, як і після матчу з Металургом Д. (9-1) співати команді немає підстав. Перемогли, приємно, фінал чекаємо з нетерпінням, але ейфорії не повинно бути. Чорномерець 5 матч поспіль грає 12-13 гравцями, команда наїлась і уже в матчі з Металістом було видно, що сили команду залишають. Ребров (при усій повазі!), повинен довести свою профпридатність і набиратись досвіду в клубах рангом і лігою нижче (як Кучук, Алєнічєв, Григорчук, Максимов, Кононов, Калітвінцев...). Свою порцію халеп, розчарувань, переоцінок і конфліктів нехай хлебне деінде. А там і Динамо на горизонті замаячить. Переконаний, нам потрібно намацати дно, до якого команду опускали останніх років 4-5 (практично від Газзаєва) і прийняти прагматичне рішення при виборі тренера, який зможе організувати роботу в усій клубній вертикалі, переоцінить можливості гравців (можливо перекваліфікує гравців (експерименти Лобановського з Гусіним, Герасименко, Ващуком ще на пам'яті), налагодить гру, особливо в обороні, і дасть команді горизонт готовності на боротьбу за зону ЛЧ. І таким прагматичним варіантом на сьогодні є Григорчук. Це, можливо, буде і перехідний варіант, але він нам сьогодні необхідний і куди менш ризиковий, ніж чергова романтична авантюра з "динамівським серцем" чи неадаптований до наших реалій Емері-Лаудруп.
Показати
Григорчук - лучший вариант из реальных на данный момент. Кучук не пойдет сейчас. Хотя если проявить фантазию и допустим предложить несколько % акций клуба... Просто вспомнил 2009 и мотивацию, которая заставила ЮПСа отказаться от участия в ЛЧ и насиженного места.
No results found.