Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 362
P.S. А що до вибору тренера для Динамо, то недивлячись на мою симпатію до В.Грозного, я б все таки поставив би на Григорчука. Чому? Мені здається, що він яраз зараз впіймав тренерський кураж.
Показати
А мені так не здається.
Kiev! Історію про бабку біля розбитого корита, пам*ятаєш? Дякуй Богу, що цей "профан" робить непогані фінансові вливання в клуб, І НЕ ДАЙ БОГ , динамівцям відчути проблеми "Кривбасу", чи інших клубів, які ще дивом на плаву! Що тоді заспіваєш,та Беня з Антоном?
Показати
спивай там где ты спиваешь. ты думаешь не найдется желающего купить клуб в пяти миллионном городе с кучей болельщиков по всей стране? наши динамовцы живут не по средствам
Нічого не маю проти преміальних за перемогу над Шахтарем! Продовжуйте в тому ж дусі!
Показати
Ще б пак. Зважаючи на те, що до цього сезону преміальні їм вочевидь виплачувалися за дещо інші результати в іграх із донецьким суперклубом.
Не буду сперечатись, т.я. пам*ятаю роботу Кучука в Арсеналі, і весь час згадую, як хтось із гравців цієї команди розказував, як на тренуваннях Кучук за руку водив футболістів, роз*яснюючи позиції та тактику гри. Тобто вміння працювати з кожним гравцем.Чого не вистачало динамівцям весь останній час.
Показати
Все правильно написал! А ведь после Арсенала была успешная работа в Кубани, и грандиозная работа происходит щас в Локомотиве....
Все правильно написал! А ведь после Арсенала была успешная работа в Кубани, и грандиозная работа происходит щас в Локомотиве....
Причому тут Григорчук? Просто є така хвороба "Синдром Луіса Адріано" - називається.
Показати
кстати, Барса Шахтёру в Донецке тоже как-то так запхала)
Важко вибирати із двох.... Потенціал є як у одного, так і в другого.
Показати
Кучук все же получше Григорчука будет
Проблеми у захисті, їх потрібно вирішувати.... Грати у два форварди. Якщо психологічно команда підніметься з колін, думаю, у Реброва можещось вийде. Що до перспективи та тренерських змін, то всі нарікання, що ще Григорчук не топ тренер, то все це "лєпєт".Він має непоганий потенціал, в команді зібрані хороші гравці, ну і фінансові вливання в Динамо та Чорноморці дуже різняться(це м*яко сказано). Так, що я за Григорчука. При Маркевичі в Динамо рано чи пізно все одно виникне конфлікт в управлінні командою.А воно нам треба?
Показати
Так в том и проблема что Суркис ищет "неконфликтных", таких чтоб во всем ему подчинялись. Надо такого чтобы сказал Суркису что именно тренер будет управлять командой, тренер будет смотреть игроков "под себя", и тренер будет строить весь тренировочный процесс. А работа ИМСа заключается в финансировании этих самых процессов, и покупок. Ну а потом спрос за результат.
Виходить,що по роботі Вам не випадала нагода спостерігати криючого матами Палкіна? Не буду кривити душею - у мене інколи виривається, а Палкін що, "святоша"? Чи хорошим менеджерам ми пробачимо такі грішки?
Показати
Да причем тут святоша=)Вы меня немного неправильно поняли.Я не защищаю Палкина и не восхваляю его.Просто имею ввиду сам подход к работе,манеру общения с людьми вообще.Чтобы понять меня,неверное надо было бы Вам лицезреть лично ИМС вместо меня=)Я тоже не святой-иногда использую мат,не скрою.Но можно по разному это делать.Вот представьте ситуацию-общественное заведение,сидит наш герой за столом в одиночестве в плохом настроении.Заходит другой господин и на пороге слышит от сидящего фразу-а ты чего приперся,пи..р?!Как вам?)
Розчарував Велозу, це зовсім не його гра. З легіонерів найкращий Мбокані, 4 гол забив і нагадав Бангуру. Всіх з перемогою!!!!!!!
Показати
Велозу конечно редиска, спору нет, но в концовке он немного реабилитировался, ведь Мбо забил после его перехвата.
100%
Міля - на плаву! Завжди в курсі, що діється в Динамо.Мені імпонує, що не зважаючи на постійну критику з боку вболівальників Динамо, Артем завжди цікавится станом речей в своєму колишньому клубі( Ви можете уявити, наприклад, Алієва,що б той так турбувався???). Як би Артем не плював на свій імідж та кар*єру, все таки певний відрізок історії Динамо буде пов*язаний з його ім*ям. p.s. Молодець, що поцікавився станом здоров*я Олега Гусєва!!!!!!
Показати
Артём загубил своё здоровье и вынужденно закончил карьеру. Но эато Артём сохранил здоровый мозг и здравый смысл. (В отличие от Леона, там здоровье есть, а мозг - вынесло совсем)
No results found.