21 квітня 2014 13:34
11

Владимир ЧЕСНАКОВ: "До удаления у "Динамо" не было моментов"

Центрбек полтавской «Ворсклы» прокомментировал «Динамомании» встречу с «Динамо».

«Безусловно, ключевой момент поединка  – удаление Дедечко. До этого эпизода все шло по нашему сценарию - мы грамотно оборонялись, перестраивались, держали зоны. У «Динамо» не было моментов. За красные карточки у нас предусмотрены штрафные санкции. Но только в том случае, если красная карточка получена по глупости, за разговоры или умышленный отброс мяча. А если удаление получено в борьбе – за это не штрафуют», - рассказал Владимир.

Чеснаков так же признался, что за игру с «Динамо» полтавчанам предполагались повышенные премиальные. «Когда играем с такими командами как «Динамо», «Шахтер» или «Днепр» ставка премиальных автоматически возрастает», - заключил Владимир. 

Я не админ :-)
Нічого не маю проти преміальних за перемогу над Шахтарем! Продовжуйте в тому ж дусі!
Сховати
Ще б пак. Зважаючи на те, що до цього сезону преміальні їм вочевидь виплачувалися за дещо інші результати в іграх із донецьким суперклубом.
Сховати
Перш ніж звинувачувати в чомусь ,необхідно мати хоч якісь докази ,шановний Такубоку.І ще ,було б добре, до і після слова "вочевидь" поставити кому!Соромно!
Сховати
Перепрошую, що зачепив за живе. Та для ссавців родини Talpidae є значно комфортніші місця - Терикон, приміром. Там звинувачують тих, кого слід, і винятково аргументовано. Я виходив з того, що на сайті вболівальників "Динамо" зайвий раз нагадувати і доводити це не треба. Для вас персонально: http://www.dynamomania.com/news/165502-kak-igroki-vorskly-samodiskvalifitsiruyutsya-pered-shahterom-video http://www.dynamomania.com/news/165539-yovan-markoski-poluchil-zheltuyu-chtoby-uspet-normalno-vosstanovitsya http://www.dynamomania.com/news/165561-nikolay-pavlov-igroki-obyazatelno-budut-oshtrafovany Про те, що мені тут писати, вирішувати не вам. Тим паче, якщо ви помітили слово "вочевидь", то, вочевидь, мали б здогадатися, що я висловив лишень власне припущення. Чи це мені теж заборонено? Щодо ком - з соромом визнаю. У своє виправдання скажу, що це слово може бути й звичайним прислівником (http://sum.in.ua/s/vochevydj), тому й переплутав.
Сховати
Про коми у вашому коментарі тактовно промовчу.
Абсолютна не зрозумів до чого Ви навели ці коментарі гравців Варскли та висловлювання Павлова! Здається Ви говорили про "преміальні за дещо інші результати в іграх із донецьким суперклубом." Якщо я Вас правильно зрозумів - то Ворскла отримувала преміальні за програш (неспротив) Шахтарю і відбір очок у Динамо .Тоді скажіть ,будь-ласка,де хоча б один доказ того, про що писали? Сказати ,чи висловити припущення ,найлегше,а от довести це важко .Мені як вболівальнику Ворскли прикро що хтось необгрунтовано звинувачує команду в чомусь поганому.Я от теж маю сумнів ,що Дніпро й Динамо не завжди грають чесно між собою(особливо коли Дніпрові "керівництво не ставить завдань) ,але це ж не означає ,що так воно і є насправді.
Сховати
Шановний, я, здається, не в прокуратурі. "Жучків" нікуди не встановлював, відеоспостереження не здійснював. Ще раз кажу й більше вже не повторюватимусь: я висловив власну думку, на яку маю право. Не згідні - на здоровля, це теж ваше право. Якщо це ображає ваші вболівальницькі почуття - співчуваю, це не Ворскломанія. Судячи з ваших попередніх коментарів на сайті, ви також не надто боїтеся чиїсь почуття образити. Та й, скажімо, фотками БТРів під вікнами пана Ахметова в 2009 році, поки Шахтар здобував КУЄФА, ви, ймовірно, не володієте. Будьте здорові.
Сховати
Ну да ,про БТРы вы правильно подметили ,это было в 2005 ,а КУЕФа в 2009.Тут я лохонулся маленько ,хотя сути комментария это не меняет .Ладно ,не сердитесь ,если обидел - извините,не хотел.Но и Вы должны понять меня - одно дело когда простые писаки ,типа меня ,пишут всякую ересь ,а другое дело Вы ,админы.
Сховати
Он воно що. А я не міг второпати, чого ви на мене так розсердились. Я не адмін, розслабтеся :-)
конечно не было)) и перекладины не было, и Вукоевич не имел момента)....