Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 16
Ага. Пацанюрам же нема застосування якого собі знайти. Футбол - лише гра. І не більше того.
Показати
мені от цікаво, звідки у вас беруться в голові ці стереотипи... про малолітніх відморозків, про бухло і наркоту на фанатських секторах, про ві. та ви хоча б фотку гляньте з Олександрії: http://bbr.org.ua/photo/1_20110716_52.jpg скільки на ній людей схожі на школоту?
Просто від шашок їхніх диму було до_уя.
Показати
.
По правді кажучи, стаття ні про шо взагалі. Але провокативна. Навіть не уявляю яку б "ультрас" написали статтю коли б ще мусора з дубинками на них кинулись.
То просто мабуть через те шо стаття (десь в чомусь) - провокативного характеру.
Показати
Ви помиляєтесь. Якщо ви звернете увагу на перше джерело, то зясуєте що статья скопійована з сайту ултрас ДК. На мою думку, таким чином вболівальники висловили свою подяку працівникам Алекесандріївської міліції.
Ну твій пост оцей, про "змінив білизну" і таке інше. Воно, розумієш, і фанатизм теж має бути обузданим.
Показати
)) Але це ж не про міліцію. Це звичайна,як для мене, відповідь людині, яка безпідтавно намагається образити іншу людину. От і все)
oLoLo, через шо цікаво це пацаняче гно у твою дєцку казлячу голову потрапляє. До якого ступеню треба казлом буть шоб гнать на мусоров через те шо допомогли тобі потрапити вболівати за любимий клуб. Тримай краще свій київський шовінізм на поводу, бо розгубите своїх вболівальників по Україні.
Показати
Скажи мені будь-лазка, де я висловив своє незадоволення працівниками міліції (яких ви до речі називаєте дещо інакше)??? Навпаки в даному випадку вчинок представників міліції має стати прикладом для ішних працівників силових структур в інших містах нашої країни. В даному конкретному випадку я повністю їх підримує і вважаю даний вчинок досить професійним. Оскільки у відмінності від Vlada, розумію до чого б призвів не допуск фанатів на требуни.
Так що шановний не в тих людях ви козлів помітили.
Просто від шашок їхніх диму було до_уя.
Показати
.
No results found.