10 травня 2024 21:23

Офіційно. Мбаппе оголосив, що залишить ПСЖ наприкінці сезону

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Зірковий 25-річний французький форвард Кіліан Мбаппе офіційно повідомив у своїх соціальних мережах, що залишить столичний клуб Франції «ПСЖ» наприкінці сезону 2023/24.


«Привіт всім. Це Кілліан. Я хочу поговорити з вами. Я вам обіцяв, що зроблю це, коли настане час. Що ж, я хочу сказати вам, що це мій останній рік у ПСЖ. Я не продовжуватиму цю пригоду, яка закінчиться найближчими тижнями.

Я зіграю свою останню домашню гру у неділю. Упродовж багатьох років для мене було великою честю бути членом цієї команди. Найкращою у Франції та у світі. Яка дала мені можливість відчути себе у великому колективі, вирости як футболіст», – заявив Кіліан.


Після переходу з «Монако» у 2018 році Мбаппе провів за «ПСЖ» 306 матчів, у яких забив 255 голів та віддав 108 асистів. Його контракт із парижанами закінчується наприкінці червня 2024 року. Сторони не продовжуватимуть угоди.


Кіліан не розповів, куди саме він піде, але все вказує на те, що лідер збірної Франції підпише угоду з мадридським «Реалом».


12 травня «ПСЖ» зіграє з «Тулузою» у 33-му турі Ліги 1 на стадіоні «Парк-де-Пренс». Раніше парижани представили ігрову форму на наступну кампанію, Кіліан участі у фотосесії не брав.